Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλη έκπληξη με την Έλενα Τσαβαλιά - Γίνεται παρουσιάστρια - Θα… τρελαθεί ο Μάρκος Σεφερλής
Life
| 2021-07-30 22:07:00

Μεγάλη έκπληξη με την Έλενα Τσαβαλιά - Γίνεται παρουσιάστρια - Θα… τρελαθεί ο Μάρκος Σεφερλής

Sportdog Team
Μεγάλη έκπληξη με την Έλενα Τσαβαλιά - Γίνεται παρουσιάστρια - Θα… τρελαθεί ο Μάρκος Σεφερλής

Μετά τον Μάρκο, ο ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να δώσει και στη σύζυγό του την ευκαιρία να παρουσιάσει ένα από το πιο μεγάλα και ακριβά προγράμματα του σταθμού.

Το εμβληματικό τάλεντ σόου Ελλάδα έχεις ταλέντο αναμένεται να επιστρέψει στους δέκτες μας ύστερα από αρκετά χρόνια και δη στον ANT1. Οι προετοιμασίες καλά κρατούν και οι υπεύθυνοι αναζητούν το άτομο που θα αναλάβει την παρουσίαση και θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Ποιο είναι το νέο φαβορί για παρουσιαστής στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο του ANT1;

Πολλά είναι τα πρόσωπα που έχουν κάνει δοκιμαστικά για τη συγκεκριμένη θέση, τα περισσότερα εκ των οποίων δεν είναι άγνωστα στο κανάλι. Ο λόγος για τον Θανάση Αλευρά – που συμμετείχε στο Υour Face Sounds Familiar – τον Φάνη Λαμπρόπουλο και τον Νικόλα Ράπτη, που παρουσίαζαν το Χιούστον Το Λύσαμε, αλλά και τον Παναγιώτη Χατζηδάκη.

Παρόλα αυτά και νέα ονόματα εξετάζονται από τον σταθμό για τη θέση του παρουσιαστή. Αυτοί είναι ο Ησαΐας Ματιάμπα, η Κόνι Μεταξά, ο Κωνσταντίνος Μακρής (Ντούπης) και η Έλενα Τσαβαλιά. Σύμφωνα, μάλιστα, με το okmag.gr, η επικρατέστερη στη λίστα μέχρι στιγμής είναι η ηθοποιός Έλενα Τσαβαλιά.

Μάλιστα, πέρα από το ποιος θα είναι ο παρουσιαστής του Ελλάδα έχεις ταλέντο, οι υπεύθυνοι του καναλιού του ANT1 αναζητούν και τα άτομα που θα πλαισιώσουν την κριτική επιτροπή. Μέχρι στιγμής πρόταση έχουν δεχτεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Σάκης Τανιμανίδης. Μάλιστα, ο τελευταίος έχει ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση το 2018 όταν το τάλεντ σόου προβαλλόταν στον ΣΚΑΪ. Αναμένουμε περισσότερα νέα! Μείνετε συντονισμένοι!

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags