Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλη αλλαγή στον ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια - Αλλάζουν όλα στο Ρουκ Ζουκ - Τι αποφάσισαν
Life
| 2021-07-30 22:54:00

Μεγάλη αλλαγή στον ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια - Αλλάζουν όλα στο Ρουκ Ζουκ - Τι αποφάσισαν

Sportdog Team
Μεγάλη αλλαγή στον ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια - Αλλάζουν όλα στο Ρουκ Ζουκ - Τι αποφάσισαν

Το πράσινο φως και για τη νέα σεζόν έχει πάρει το καθημερινό τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια, ανανεώνοντας και τη συνεργασία τους για τα επόμενα δύο χρόνια.

Οι υψηλές πτήσεις του Ρουκ Ζουκ στους πίνακες τηλεθέασης έφεραν την ανανέωσή του για τέταρτη σεζόν από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και μάλιστα με αλλαγές.

Εκτός από το καθημερινό επεισόδιο λοιπόν στο κανάλι του Αμαρουσίου σκέφτονται η Ζέτα Μακρυπούλια να…ρουκζουκάρει και στην prime time.

Άλλωστε όσες φορές έχει προβληθεί «Celebrity Ρουκ Ζουκ» έχει σημειώσει υψηλά νούμερα τηλεθέασης και έτσι η διοίκηση του ΑΝΤ1 θέλει τη νέα σεζόν να το προγραμματίσει σε εβδομαδιαία βάση.

Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία του κορονοϊού και τα μέτρα που θα επιβληθούν, αλλά επιθυμία του σταθμού είναι ένα βράδυ τη βδομάδα, η Ζέτα Μακρυπούλια να καλωσορίζει στους πάγκους των ομάδων celebrities που θα ρουκζουκάρουν για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags