Facebook Pixel Sportdog.gr | Big Brother: Βόμβα με Πετρούλα Κωστίδου - Άφωνοι στην παραγωγή με την απάντησή της - Τι κάνει σήμερα
Life
| 2021-08-04 09:00:00

Big Brother: Βόμβα με Πετρούλα Κωστίδου - Άφωνοι στην παραγωγή με την απάντησή της - Τι κάνει σήμερα

Sportdog Team
Big Brother: Βόμβα με Πετρούλα Κωστίδου - Άφωνοι στην παραγωγή με την απάντησή της - Τι κάνει σήμερα

Αποφασισμένοι να βάλουν μέσα στο ριάλιτι την εντυπωσιακή ξανθιά, που είχε μάθει όλη η Ελλάδα από το Δελτίο Καιρού του STAR. Τι απάντησε στην πρόταση και με τι ασχολείται σήμερα...

Big Brother 2 Spoiler: Το γνωστό ριάλιτι έρχεται σύντομα στις οθόνες μας από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Ο μεγάλος αδελφός συνεχίζει από την προηγούμενη σεζόν στις οθόνες μας. Τι θα δούμε φέτος στο Big Brother. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις.

Οι υπεύθυνοι της παραγωγής του ΣΚΑΙ, επιθυμούσαν να εντάξουν στους παίκτες και κάποιους celebrities.

Μια έκπληξη σας έχουμε αγαπητοί φίλοι. Ένα πρόσωπο έκπληξη που έχει δεχτεί πρόταση.

Νέα έκπληξη, αλλά τι έκπληξη;

Το μοντέλο, παρουσιάστρια, με τα αξέχαστα δελτία καιρού που παρουσίαζε. Φυσικά μιλάμε για την Πετρούλα Κωστίδου.

Η εταιρεία παραγωγής της έχει κάνει πρόταση για να μπει στο σπίτι του μεγάλου αδελφού. όχι για να τους λέει τον καιρό. Αλλά η Πετρούλα, μόνο με την παρουσία της, και τον τρόπο που μιλάει, θα ανέβαζε κατακόρυφα το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού για την ζωή στο σπίτι του Big Brother.

Το κακό είναι ότι την έχει δει διαφορετικά, και γύρισε την πλάτη, στα παλιά της ενδιαφέροντα, και το έχει ρίξει στο διάβασμα. Σπουδάζει ψυχολογία και δεν θέλει να τα παρατήσει.

Δυστυχώς για τα τηλεθεατόπουλα η απάντηση της ήταν αρνητική. Η εταιρεία παραγωγής την θέλει μέσα στο σπίτι. Θα καταφέρει να της αλλάξει την γνώμη.

Ποιοι άλλοι έχουν κλείσει;

Η Άρτεμις Αλεξανδράτου ετοιμάζεται να μπει στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Είναι τραγουδίστρια.

Έγινε γνωστή στον κόσμο λόγω της συγγενικής σχέσης με την Τζούλια Αλεξανδράτου. Η τραγουδίστρια που στο παρελθόν είχε διαχωρίσει τη θέση της από την αδερφή της Τελευταία αν και έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας συνεχίζει όμως να είναι πολύ ενεργή στο Instagram.

Το Big Brother σίγουρα θα είναι ένα μεγάλο μπουστάρισμα για ένα νέο ξεκίνημα για την εντυπωσιακή Άρτεμη.

Η παραγωγή  του Big Brother έκλεισε αρχικά τον Στηβ Μηλάτο (μοντέλο)  και ο δεύερος είναι ο γνωστός youtuber Θέμης Κανέλλος. (themicorn)

Η Μαρίνα Μαράτου που διαθέτει καλή φωνή, αλλά και εξαιρετική εμφάνιση. Είναι γνωστή στα τηλεοπτικά δρόμενα από την συμμετοχής της στο Deal πριν από δύο περίπου χρόνια, με τον Φερεντίνο, αλλά και το The voice το 2018 με τον Σάκη Ρουβά.

Τώρα που άνοιξαν τα στόματα, η ροή πληροφοριών θα είναι συνεχής. Για όλη την διάρκεια του ριάλιτι. Καθημερινή παρακολούθηση με Big Brother Spoiler.

Σύντομα και οι υπόλοιποι.

Τέλος Αυγούστου αναμένεται να ξεκινήσει ο “Μεγάλος Αδελφος”.

 

ΠΗΓΗ: sports365.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags