Facebook Pixel Survivor: Γιατί ο Ντάνος "ρίχνει πόρτα" στον Ατζούν για το νέο Survivor - H άγνωστη κόντρα τους και ο… Λιανός
Life
| 2021-08-06 21:18:00

Γιατί ο Ντάνος "ρίχνει πόρτα" στον Ατζούν για το νέο Survivor - H άγνωστη κόντρα τους και ο… Λιανός

Sportdog Team
Γιατί ο Ντάνος "ρίχνει πόρτα" στον Ατζούν για το νέο Survivor - H άγνωστη κόντρα τους και ο… Λιανός

Η πρόταση έχει γίνει, αλλά οριστική απάντηση δεν υπάρχει από τον Αγγελόπουλο. Αλλά όταν κι αυτή είναι έτοιμη να δοθεί θα είναι κατά πάσα πιθανότητα αρνητική. Ο Ντάνος έχει… κρυώσει με τον Τούρκο και είναι άγνωστο πότε οι σχέσεις τους θα αποκατασταθούν.

Survivor: Είναι ο διακαής πόθος για το All Star Survivor που ονειρεύεται για τη νέα σεζόν ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Βέβαια, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι. Μπορεί ο πάγος ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Τούρκο παραγωγό να αρχίζει να λιώνει, αλλά η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει αν γίνουν πάρα πολλά για να αποκατασταθούν πλήρως οι σχέσεις τους. Και ο Ντάνος πολύ δύσκολα θα υλοποιήσει το μεγάλο όνειρο του Ατζούν.

Η πρόταση έχει γίνει, αλλά οριστική απάντηση δεν υπάρχει από τον Αγγελόπουλο. Αλλά όταν κι αυτή είναι έτοιμη να δοθεί θα είναι κατά πάσα πιθανότητα αρνητική. Ο Ντάνος έχει… κρυώσει με τον Τούρκο και είναι άγνωστο πότε οι σχέσεις τους θα αποκατασταθούν.

Το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου είναι συνυφασμένο με το Survivor. Είναι ο πιο γνωστός παίκτης όλων των εποχών στο ριάλιτι επιβίωσης και αν δεν πάει εκείνος στο All Star ποιος είναι πιο κατάλληλος; Η απάντηση είναι «κανείς», αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται.

 

Οι προτάσεις και ο Κατσούλης

Επισήμως, ο Ντάνος δεν έχει απαντήσει γιατί έχει κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις τις οποίες μελετά και μάλιστα μία από αυτές είναι για συμμετοχή του σε σειρά που είναι και ο μεγάλος στόχος του. Κάποιοι είπαν ότι περιμένει να δει πρώτα ποια θα είναι η Αll Star ομάδα των Διάσημων για να πάρει τις τελικές αποφάσεις του, αφού θέλει να υπάρχουν συγκεκριμένα πρόσωπα, όπως για παράδειγμα ο Σάκης Κατσούλης!

Πίσω από τις επίσημες ή ανεπίσημες τοποθετήσεις υπάρχει μία πραγματικότητα. Και αυτή ακούει στο όνομα Γιώργος Λιανός. Όχι, ο Αγγελόπουλος δεν έχει κάτι με τον παρουσιαστή. Αλλά η επιλογή του για το Survivor δεν του πολυάρεσε. Για τον απλούστατο λόγο ότι εκείνος περίμενε ότι θα είναι ο παρουσιαστής του ριάλιτι.

Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισε τον περασμένο Οκτώβριο να μην ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, αφού τότε πληροφορήθηκε ότι η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα περιμένει δίδυμα, ο Ατζούν επικοινώνησε με τον Ντάνο. Προκειμένου να ταξιδέψει εκείνος στο εξωτικό νησί.

Ο τελευταίος δεν ήταν αρνητικός στην πρόταση με μοναδικό όρο να είναι εκείνος που θα αντικαταστήσει τον Τανιμανίδη. Και ο Λιανός να παραμείνει στην παρουσίαση των αγωνισμάτων.

 

Τον κέρδισε ο Λιανός

Ο Ατζούν ήταν θετικός και είπε στον Αγγελόπουλο ότι σύντομα θα επιστρέψει με τη νέα πρότασή του. Μόνο που αυτή ήταν τελείως διαφορετική από την πρώτη.

Ο Τούρκος έχρισε τον Λιανό διάδοχο του Τανιμανίδη ως κεντρικό παρουσιαστή του Survivor και ζήτησε από τον Ντάνο να αναλάβει την παρουσίαση των αγωνισμάτων. Όμως η απάντηση ήταν κατηγορηματικά αρνητική και αυτός ήταν ο λόγος που ο Λιανός ανέλαβε όλο το κομμάτι της παρουσίασης του ριάλιτι. Και η αλήθεια είναι ότι πέτυχε απόλυτα την αποστολή που είχε αναλάβει. Για πολλούς ξεπέρασε κατά πολύ σε δημοφιλία ακόμη και τους σταρ του Survivor.

Από εκείνη τη στιγμή, πολύ πριν ξεκινήσει δηλαδή το Survivor τον Δεκέμβριο, οι σχέσεις Ντάνου και Ατζούν ήταν ανύπαρκτες για να μην πούμε κακές. Γι’ αυτό και ο πρώην σταρ του ριάλιτι επιβίωσης έλεγε ότι δεν βλέπει καθόλου το Survivor ή άλλαζε θέμα σε ερωτήσεις για το ριάλιτι. Το πρόβλημά του δεν ήταν το Survivor αλλά ο Ατζούν Ιλιταλί.

Βέβαια, μπρος στο χρήμα τι είναι η κόντρα, σκέφτηκε ο Ατζούν και ενόψει της μεγάλης πρόκλησης που λέγεται All Star έκανε την πρότασή του στον Ντάνο. Ακόμη απάντηση δεν έχει λάβει αλλά όλα δείχνουν ότι αυτή θα είναι αρνητική.

Πηγή: iciao.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags