Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Γιώργος Παπαδάκης και... ηθοποιός - Η πρόταση να "παίξει" σε πολύ πετυχημένο σήριαλ - Τι απάντησε
Life
| 2021-08-06 21:35:00

Ο Γιώργος Παπαδάκης και... ηθοποιός - Η πρόταση να "παίξει" σε πολύ πετυχημένο σήριαλ - Τι απάντησε

Sportdog Team
Ο Γιώργος Παπαδάκης και... ηθοποιός - Η πρόταση να "παίξει" σε πολύ πετυχημένο σήριαλ - Τι απάντησε

Του ετοίμασαν συγκεκριμένο ρόλο, για κάποια επεισόδια. Σε σήριαλ που η τηλεθέαση... χτυπάει κόκκινο!

Το όνομά της ήταν για πολλά χρόνια συνώνυμο της επιτυχίας του ΑΝΤ1. Ήταν ο άνθρωπος πίσω από τον Μίνωα Κυριακού, υπεύθυνη για τις δημόσιες σχέσεις του σταθμού.

Ο λόγος για τη Λόλα Νταϊφά, που αποκάλυψε σε πρόσφατα συνέντευξή της ότι: «Ο Φώσκολος προσπαθούσε να πείσει τον Γιώργο Παπαδάκη να κάνει ένα πέρασμα από τη σειρά του».

Ήσασταν παρούσα στο… γιαπί, όπου χτίζονταν οι μεγάλες τηλεοπτικές καριέρες…
«Ήταν η οικογένεια του ΑΝΤ1, που φιλοδοξούσε και έχτιζε καριέρες».

Για παράδειγμα;
Ελένη Μενεγάκη: «οανέμορφη, χαριτωμένη, νέα και πάνω απ’ όλα τόσο έξυπνη, ώστε να μην επιδεικνύει την εξυπνάδα της. Ένα σφουγγάρι που ρουφούσε ό,τι πίστευε πως θα τη βοηθήσει. Δεν νομίζω ότι κάποιος είχε προβλέψει το μέγεθος και τη διάρκεια της καριέρας της».

Ρούλα Κορομηλά: «Η μεγάλη τηλεοπτική σταρ. Η «Αλίκη Βουγιουκλάκη της ελληνικής τηλεόρασης», όπως την έλεγαν. Δουλευταρού, ακόμα και την υγεία της έβαζε σε δεύτερη μοίρα. Όμορφη, καλόκαρδη, ευαίσθητη, νομίζω ότι από τη Ρούλα δημιουργήθηκε η έκφραση «το κορίτσι της διπλανής πόρτας». Η πρώτη παρουσιάστρια με τα αξεπέραστα, φαντασμαγορικά σόου. Για χάρη της δημιουργήθηκε το πρώτο τηλεοπτικό φαν κλαμπ».

Γιώργος Παπαδάκης: «Ο κύριος 70%, όπως τον είχαμε βαφτίσει μετά την τεράστια καθημερινή του αποδοχή, που έφερνε μεγάλα νούμερα τηλεθέασης για το κανάλι. Ο άνθρωπος που δεν αποδέχτηκε τον τίτλο του τηλεοπτικού αστέρα. Ο μεγάλος Νίκος Φώσκολος ζητούσε ευκαιρία για να τον πείσει να κάνει ένα πέρασμα σε μια σειρά του, αλλά δεν έγινε ποτέ. Ο Παπαδάκης φιλοξενούσε στην εκπομπή του και σεβόταν πάντα το ταλέντο του Φώσκολου. Είναι ο παρουσιαστής για τον οποίο είχα στείλει τα λιγότερα δελτία και ελάχιστες φωτογραφίες του. 30 και χρόνια στον ίδιο σταθμό, την ίδια ώρα. Ποιος να συγκριθεί μαζί του…».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags