Facebook Pixel Sportdog.gr | Όνομα-βόμβα για Big Brother - Μπαίνει στο σπίτι κουκλάρα παρουσιάστρια - Έρχεται για καραντίνα (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-08-07 14:28:00

Όνομα-βόμβα για Big Brother - Μπαίνει στο σπίτι κουκλάρα παρουσιάστρια - Έρχεται για καραντίνα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Όνομα-βόμβα για Big Brother - Μπαίνει στο σπίτι κουκλάρα παρουσιάστρια - Έρχεται για καραντίνα (ΦΩΤΟ)

Τις τελευταίες ημέρες έχει εξαφανιστεί από φίλους και υπάρχει έντονα η πληροφορία στο διαδίκτυο ότι υπέγραψε μόλις σήμερα το βράδυ το συμβόλαιο για να μπει στο σπίτι του μεγάλου αδελφού.

Σε 25 περίπου μέρες ξεκινά στον ΣΚΑΪ το πρώτο Reality της χρονιάς που όπως και πέρσι θα είναι το Big Brother.

Άνδρες και γυναίκες επώνυμοι και μη θα μπουν μέσα στο σπίτι του μεγάλου αδελφού και για περίπου εκατόν μέρες θα μείνουν έγκλειστοι με στόχο τη νίκη και το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ

Ακόμα δεν έχουν γίνει επίσημα γνωστά τα ονόματα των ατόμων που θα συμμετάσχουν όμως έχουν γίνει πολλές προτάσεις και συζητήσεις με επώνυμους παίκτες όπως είναι η τραγουδίστρια Άρτεμις Αλεξανδράτου η Επίσης τραγουδίστρια Μαρίνα Μαράτου η τηλεπερσόνα Πετρούλα Κωστίδου αλλά και η Λάουρα Νάργες.

Η Λάουρα Νάργες μάλιστα τις τελευταίες ημέρες έχει εξαφανιστεί από φίλους και υπάρχει έντονα η πληροφορία στο διαδίκτυο ότι υπέγραψε μόλις σήμερα το βράδυ το συμβόλαιο για να μπει στο σπίτι του μεγάλου αδελφού.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να φτάσω κλείσει τις τελευταίες τις εκκρεμότητες γιατί μετά 14 ημέρες θα πρέπει να μπει σε καραντίνα.

ΠΗΓΗ: koolnews.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags