Facebook Pixel Νίκος Χατζηνικολάου: Η απώλεια που συγκλόνισε τον Νίκο Χατζηνικολάου - "Υπέροχος άνθρωπος, στενός φίλος..." (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-08-10 09:00:00

Η απώλεια που συγκλόνισε τον Νίκο Χατζηνικολάου - "Υπέροχος άνθρωπος, στενός φίλος..." (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Η απώλεια που συγκλόνισε τον Νίκο Χατζηνικολάου - "Υπέροχος άνθρωπος, στενός φίλος..." (ΦΩΤΟ)

Το "αντίο" του γνωστού δημοσιογράφου-παρουσιαστή σε έναν πολύ δικό του άνθρωπο. Δείτε το μήνυμά του στα social media...

Έφυγε πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 54 ετών, ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης. Τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας, έπειτα από επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί.

Δυστυχώς, ενώ η κατάσταση της υγείας του έδειχνε να βελτιώνεται, έχασε τη μάχη, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του. Ο Βασίλης Μπουζιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε δημοσιογραφία και κινηματογράφο.

Υπηρέτησε τον χώρο της δημοσιογραφίας για περισσότερα από 30 χρόνια. Εργάστηκε στην «Επικαιρότητα», στο «Ε» της «Ελευθεροτυπίας», στα «Πρόσωπα» και για δύο δεκαετίες δούλεψε στο «Έθνος της Κυριακής» και στο περιοδικό «TV Ζάπινγκ» ως αρχισυντάκτης και διευθυντής. Τα τελευταία χρόνια ήταν αρχισυντάκτης στη «Real News» ενώ διατηρούσε και τη στήλη «Απαγορευμένη Ατζέντα του ΜΠΟΥΖ» στο enikos.gr.

Το... αντίο του Νίκου Χατζηνικολάου

Δεν θα μπορούσε να μην γράψει το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα ο Νίκος Χατζηνικολάου προς τον συνεργάτη και φίλο του Βασίλη Μπουζιώτη.

«Υπήρξε εξαιρετικός συνεργάτης, υπέροχος άνθρωπος, πιστός φίλος!», γράφει μεαξύ άλλων ο Νίκος Χατζηνικολάου.

O Βασίλης Μπουζιώτης ήταν υπεύθυνος της στήλης του enikos.gr «Απαγορευμένη Ατζέντα του ΜΠΟΥΖ» και αρχισυντάκτης της Reallife της εφημερίδας Realnews, ενώ είχε τη δική του εκπομπή κάθε Σάββατο στον Realfm 97,8.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags