Facebook Pixel Sportdog.gr | Τηλεθέαση: Xωρίς αντίπαλο ο ΠΑΟΚ - "Έσπασε" τα μηχανάκια ο αγώνας με τη Μποέμιανς
Life
| 2021-08-14 06:50:00

Τηλεθέαση: Xωρίς αντίπαλο ο ΠΑΟΚ - "Έσπασε" τα μηχανάκια ο αγώνας με τη Μποέμιανς

Sportdog Team
Τηλεθέαση: Xωρίς αντίπαλο ο ΠΑΟΚ - "Έσπασε" τα μηχανάκια ο αγώνας με τη Μποέμιανς

Υψηλή τηλεθέαση σημείωσε η μετάδοση του αγώνα και στο δυναμικό κοινό 18-54, όπου στη ζώνη μετάδοσής του, σημείωσε ποσοστό 26,6%.

ΠΑΟΚ: Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Μποέμιανς για το Europa Conference League που μεταδόθηκε ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση από το OPEN, βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης, αγγίζοντας έως και 31,1% στο σύνολο.

Ο αγώνας, στην ζώνη μετάδοσής του, σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 26,4% στο σύνολο του κοινού. Υψηλή τηλεθέαση σημείωσε η μετάδοση του αγώνα και στο δυναμικό κοινό 18-54, όπου στη ζώνη μετάδοσής του, σημείωσε ποσοστό 26,6%.

Η τηλεθέαση ήταν ακόμα υψηλότερη στους άντρες, καταγράφοντας μέσο όρο 40,1% στους Άνδρες 45-64 και μέσο όρο 31,1% στους Άνδρες 18-54 και στους Άνδρες 25-54. Τον αγώνα παρακολούθησαν 1.267.000 τηλεθεατές για έστω ένα λεπτό.

Η νίκη του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τους οπαδούς στο πλευρό του, απέναντι στην Μποέμιανς χάρισε στο Δικέφαλο του Βορρά την πρόκριση για τα play off του Europa Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει την Κροατική Ριέκα σε διπλούς αγώνες για την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags