Facebook Pixel Masterchef - Ατζούν Ιλιτζαλί: Ξεκινάει με ρεκόρ το Top Chef και τρελά λεφτά - "Κλέβει" Masterchef ο Ατζούν - Βάζει παίκτες από το Star!
Life
| 2021-08-13 22:40:00

Ξεκινάει με ρεκόρ το Top Chef και τρελά λεφτά - "Κλέβει" Masterchef ο Ατζούν - Βάζει παίκτες από Star!

Sportdog Team
Ξεκινάει με ρεκόρ το Top Chef  και τρελά λεφτά - "Κλέβει" Masterchef ο Ατζούν - Βάζει παίκτες από Star!

Σαφάρι για υποψήφιους σεφ για το Top Chef έχει ξεκινήσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Και μάλιστα δεν μιλάμε μόνο για γκουρμέ εστιατόρια της Αθήνας. Έχουν γίνει ταξίδια και σε νησιά, σε εστιατόρια πεντάστερων ξενοδοχείων, σε ρουφ γκάρντεν, προκειμένου να βρεθούν οι κατάλληλοι υποψήφιοι.

Το Top Chef είναι η νέα παραγωγή του γνωστού μας Ατζούν από το survivor. Έχει πολλούς λόγους να χτυπήσει το MasterChef και έχει πέσει με τα μούτρα στην νέα του παραγωγή μαγειρικής.

Σε έντονους ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το νέο ριάλιτι μαγειρικής, παραγωγής Ατζούν στον ΣΚΑΙ. Μιλάμε για το Top Chef, το οποίο θα προβάλλεται τη νέα σεζόν και θέλει να μπει πολύ δυνατά.

Προβλέπονται άλλα κόλπα στο νέο μαγειρικό ριάλιτι, με ανατρεπτικές δοκιμασίες, συναρπαστικές αποστολές, και πιάτα άκρως εντυπωσιακά. Αναγνωρισμένοι κριτές, θα ψάχνουν σε όλη την Ελλάδα τον επόμενο TOP CHEF στο πιο απαιτητικό μαγειρικό σόου.

Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν μέσα στον Αύγουστο, και πολύ σύντομα θα ε΄χουμε όλες τις λεπτομέρειες και φυσικά τα ονόματα των κριτών, που θα κρύβουν εκπλήξεις.

Η μεγαλύτερη αμοιβή σε μαγειρικό ριάλιτι

Ο Τούρκος παραγωγός θέλοντας να παίξει δυνατά ξεκινάει και κάνει την διαφορά με το καλημέρα. Αφήνει τα άλλα ριάλιτι να βλέπουν την πλάτη του.

Το βραβείο στον νικητή του Top Chef ορίστηκε να είναι 100.000 ευρώ. Το μεγαλύτερο που έχει δοθεί ποτέ σε διαγωνισμό μαγειρικής. Και δεν σταματάει εδώ. Ο νικητής θα έχει εξασφαλισμένη συνεργασία σε εστιατόριο της Ελλάδας ή του εξωτερικού και θα έχει έχει αστέρια Michelin.

Ξέρει ο Τούρκος να κάνει την διαφορά. Δεν τον λένε τυχαία “Βασιλιά των ριάλιτι”

Η Μάχη της κουζίνας ξεκινά και αναμένεται πολύ σκληρή.

Από την την μία το Game Of Chefs του ΑΝΤ1 που το έχει ήδη παρουσιάσει και τώρα ο ΣΚΑΙ με το Top Chef. Φυσικά και τα δύο νέα ριάλιτι δεν τόλμησαν να πάνε απέναντι στον “Βασιλιά” των μαγειρικών ριάλιτι MasterChef που αναμένεται να ξεκινήσει αρχές Ιανουαρίου.

Το Top Chef έχει 200 εκατομμύρια τηλεθεατές σε πάνω από 200 χώρες προβολής κι έχει 8 εκατομμύρια followers παγκοσμίως στα social media.  Έχει επίσης και 30 υποψηφιότητες στα Βραβεία Emmy.

Με την συνταγή του MasterChef

Αλλά για να κάνει το ριάλιτι πιο εντυπωσιακό ο Ατζούν, θα κλέψει μερικές ιδέες από το MasterChef. Σε αυτόν ανήκουν τα δικαιώματα στην Τουρκία, και θα ενσωματώσει στο Top Chef, ορισμένους κανόνες από το άκρος επιτυχημένο MasterChef. Πόσο θα “κλέψει” θα φανεί στις οθόνες μας.

Πρόσωπα έκπληξη

Το ριάλιτι σε παγκόσμιο επίπεδο κουβαλάει μια μεγάλη ιστορία επιτυχιών με μεγάλα ονόματα.  Σαν πρώτο εγχείρημα του Ατζούν στην μαγειρική στην Ελλάδα, θέλει να δώσει απάντηση σε πολλούς.

Ο παρουσιαστής θα είναι όνομα έκπληξη και μπορεί να μην είναι άκρως μαγειρικός, αλλά θα είναι χαρισματικός. Έχει καταλήξει και αναμένουμε σύντομα την απάντηση του στον Τούρκο παραγωγό. Τώρα όσον αφορά τους κριτές, εκεί τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, αφού δεν είναι και πολλα τα διαθέσιμα βαριά ονόματα στην αγορά.

Αλλά αγαπημένοι στο τηλεοπτικό κοινό δεν είναι μόνο οι πολύ γνωστοί μάγειρες, αλλά και οι νέα φουρνιά που βγήκε από το Masterchef τα τελευταία χρόνια, για να μην πούμε από την φετινή χρονιά. Πόσοι ήταν οι αγαπημένοι του τηλεοπτικού κοινού; Όχι αγαπητοί, εκτός Μαργαρίτας φυσικά που δεν πλησιάζεται από κανένα. Βάλτε το μυαλό σας.

Φυσικά θα υπάρχει και το μεγάλο όνομα. Αλλά ο Τούρκος παραγωγός είναι πανούργος και ξέρει να δημιουργεί ρόλους σε ένα ριάλιτι. Σύντομα θα σκάσουν τα ονόματα. Σας έχουμε πει ότι ο Τούρκος είναι αποφασισμένος να τα… χώσει για το νέο ριάλιτι μαγειρικής του ΣΚΑΪ. Από επίσημα χείλη λέγεται ότι στόχος είναι να κονταρυχτυπηθεί με το Game of chefs του ΑΝΤ1. Βέβαια, ο μεγάλος στόχος είναι το Masterchef. Αλλά αυτό δεν το λένε (ακόμα…). 

Πηγή: peiraxtiri.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags