Facebook Pixel Masterchef: Τεράστια ανατροπή - Αυτή την εκπομπή δίνουν στη νικήτρια του Masterchef - Μαζί με Βαρθαλίτη!
Life
| 2021-08-16 09:20:00

Τεράστια ανατροπή - Αυτή την εκπομπή δίνουν στη νικήτρια του Masterchef - Μαζί με Βαρθαλίτη!

Sportdog Team
Τεράστια ανατροπή - Αυτή την εκπομπή δίνουν στη νικήτρια του Masterchef - Μαζί με Βαρθαλίτη!

Ποιο μεγάλο κανάλι την εμπιστεύεται και της δίνει την κουτάλα μπροστά από την κάμερα; Οι συζητήσεις είχαν παγώσει, όμως όλα δείχνουν πως θα έχουμε συμφωνία.

Masterchef: Στις 13 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το πρωινό μαγκαζίνο του Star με τον Γιώργο Καρτέλια και την Ελίνα Παπίλα. Η μοναδική εκκρεμότητα του Breakfast at Star είναι η στήλη μαγειρικής αλλά φαίνεται ότι σύντομα θα βρεθεί λύση. Και θα συμπληρωθεί όλο το παζλ.

Δύο μέρες θα είναι ο προηγούμενος νικητής του Masterchef, Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος συνεχίζει κανονικά στο πρωινό.

Για τις άλλες τρεις ημέρες της εβδομάδας μην αποκλείσετε να δούμε τελικά τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη, όπως διαβάζουμε στο Iciao.gr Οι συζητήσεις είχαν παγώσει αλλά ξεκίνησαν ξανά. Πάντως, πολλοί στο κανάλι δεν κρύβουν την προτίμησή τους στον Μανώλη Σαρρή.

 

Ποια Μαργαρίτα; Αυτός κέρδισε το Masterchef - Απίθανο τι έγινε ένα μήνα μετά το τέλος του παιχνιδιού

Μπορεί η Μαργαρίτα να ήταν η μεγάλη νικήτρια του Masterchef 5, ωστόσο υπήρχαν κι άλλοι παίκτες που ξεχώρισαν και κατάφερα να… φύγουν κερδισμένοι από το σπίτι, ακόμα και αν δεν έφτασαν μέχρι το φινάλε. Ένας από αυτούς είναι και ο Τζιοβάνι Σκαράτζι, που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις στο MasterChef 5, για το ήθος του και τις μαγειρικές του ικανότητες.

Ο αγαπημένος Ιταλός του τηλεοπτικού κοινού, παρά τις προσδοκίες όλων να φτάσει μέχρι τον τελικό, έφυγε νωρίς, όμως η «ποιότητά» ως μάγειρας δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν και μάλιστα αποθεώθηκε και από τους κριτές, αλλά και από τους άλλους παίκτες.

Ο Τζιοβάνι λοιπόν, μετά το τέλος του παιχνιδιού, επέστρεψε στην Ρόδο και άνοιξε και πάλι το μαγαζί του, στο οποίο γίνεται πραγματικά χαμός. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του sportdog.gr, στο μαγαζί έχουν γίνει κρατήσεις ήδη μέχρι 15 Σεπτεμβρίου!

Σου θυμίζουμε πως ένας από τους λόγους που Ιταλός σεφ μπήκε στο MasterChef, ήταν και τα χρέη που είχε το εστιατόριό του στη Ρόδο το οποίο παρέμεινε κλειστό το 2020 εξαιτίας της πανδημίας. Ο ίδιος ο Τζιοβάνι, είχε εξηγήσει πως σε περίπτωση νίκης, το έπαθλο θα πήγαινε στο εστιατόριο του που τόσο αγαπάει.

Όπως φαίνεται ωστόσο, παρότι δεν πήρε το βραβείο του καλύτερου Masterchef και τα χρήματα, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και την προτίμηση του κοινού!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags