Facebook Pixel Survivor: Βόμβα Ατζούν με διάσημη ξανθιά στο Survivor - Στο κόκκινο η τηλεθέαση - Θα... τρελάνει το νησί (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-08-17 07:47:00

Βόμβα Ατζούν με διάσημη ξανθιά στο Survivor-Στο κόκκινο η τηλεθέαση-Θα... τρελάνει το νησί (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Βόμβα Ατζούν με διάσημη ξανθιά στο Survivor-Στο κόκκινο η τηλεθέαση-Θα... τρελάνει το νησί (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τούρκος θέλει να εκτοξεύσει τα νούμερα στο νέο ριάλιτι και ήδη έχει κάνει προτάσεις σε αρκετούς διάσημους. Ποια είναι η εντυπωσιακή κοπέλα, που έχει περάσει ξανά από ριάλιτι, που είναι θετική να πάει στον Άγιο Δομίνικο;

Αποφασισμένος να υπάρχει Survivor και την επόμενη σεζόν στην ελληνική σεζόν είναι ο Ατζούν Ιλιτζαλί και μάλιστα… ενισχυμένο.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Τούρκος παραγωγός θέλει να τρέξει το πλάνο με του All Stars, όμως για την ώρα δεν προχωράει, καθώς έχει δεχθεί πάρα πολλές αρνητικές απαντήσεις. Ήδη έχει… χτυπήσει πόρτες πρώην παικτών, ωστόσο οι περισσότεροι δεν είναι θετικοί, καθώς δεν θέλουν να βρεθούν ξανά για πολλούς μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

Έτσι λοιπόν, ο Ατζούν σιγά-σιγά πλησιάζει και άλλους «διάσημους» και σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, μία εξ αυτών είναι και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η εντυπωσιακή ξανθιά που… θαυμάσαμε στην Φάρμα, δεν είναι αρνητική να πάει στο νησί και μάλιστα το αποκάλυψε πρόσφατα δημόσια και στο Instagram της.

Αν προκάλεσε πανικό στη Φάρμα με τα μπάνια, φανταστείτε τι θα κάνει στο Survivor που θα γυρίζει όλη μέρα με το μαγιό!

 

 

 

 

 

 

 

 

Survivor Spoiler: Δεν το περίμενε ο Ατζούν - "Χυλόπιτα" για το All Star που έφαγε από κορυφαίο παίκτη

 

 

 

 

 

 

 

Μπορεί να μην έχουν περάσει πολλές μέρες από το τελευταίο επεισόδιο του Survivor στον ΣΚΑΙ, αλλά η ομάδα της Acun Medya ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία και την οργάνωση νου νέου κύκλου. Όπως όλα δείχνουν θα πάνε στην εκδοχή του «Survivor all star».

 

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στον αέρα τον Ιανουάριο, θα είναι το «Survivor All Star». Εκεί θα παρακολουθήσουμε τους καλύτερους παίκτες από τους προηγούμενους κύκλος να αγωνίζονται ξανά στους στίβους μάχης στη Δομινικανή Δημοκρατία. Θα δούμε όμως και νέα πρόσωπα που θα ενταχθούν στο παιχνίδι για να δώσουν ένα αέρα ανανέωσης.

 

 

 

 

 

 

 

Έτσι, ξεκίνησαν από τώρα να κάνουν κρούσεις σε πρόσωπα που θεωρούν πως θα δώσουν το αλατοπίπερο στο «All Star». Ο Τούρκος παραγωγός σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έκανε κρούση στον Ηλία Μπόγδανο. Έχουν άριστες σχέσεις και τον θέλει να συμμετάσχει και στον επόμενο κύκλο. Αλλά η απάντηση του Μπόγδανου ήταν ένα μεγάλο ΟΧΙ.

 

 

 

 

 

 

 

Όπως του εξήγησε δεν μπορεί να ξαναμπεί στην ίδια διαδικασία, αφού δεν αισθάνεται πλέον τόσο δυνατός όπως την περσινή χρονιά. Δεν θα μπορούσε να αντέξει ακόμα μία δύσκολη χρονιά. Σίγουρα και ο κορονοιός θα έπαιξε τον ρόλο του, που τον έριξε ψυχολογικά. Από την άλλη σκέφτεται και τα επαγγελματικά, αφού δεν μπορεί να το αφήσει τόσο πίσω και ήδη έχει κάνει τα πλάνα του. Θα ήταν καταστροφικό για τον ίδιο να τα αφήσει ξανά πίσω.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags