Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρόμος για παρουσιαστή της ελληνικής τηλεόρασης - Παρ’ ολίγον ατύχημα - Η ΦΩΤΟ που δημοσίευσε!
Life
| 2021-08-23 09:40:00

Τρόμος για παρουσιαστή της ελληνικής τηλεόρασης - Παρ’ ολίγον ατύχημα - Η ΦΩΤΟ που δημοσίευσε!

Sportdog Team
Τρόμος για παρουσιαστή της ελληνικής τηλεόρασης - Παρ’ ολίγον ατύχημα - Η ΦΩΤΟ που δημοσίευσε!

Το πρωί της Κυριακής οδηγούσε στην Πεντέλη, όταν ένας ασυνείδητος οδηγός, μπήκε στην αντίθετη λωρίδα, καθώς είχε απορροφηθεί στο κινητό του τηλέφωνο.

Ένα απρόοπτο περιστατικό επιφύλασσε η μοίρα για τον Σάββα Πούμπουρα, ο οποίος πριν από λίγες ώρες παραλίγο να εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος πρόσφατα ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Αρετή Θεοχαρίδη, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, συχνά μοιράζεται με τους ακόλουθούς του στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του. Αυτό έκανε και σήμερα.

Ο Σάββας Πούμπουρας και το μήνυμά του για το περιστατικό

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, το πρωί της Κυριακής οδηγούσε στην Πεντέλη, όταν ένας ασυνείδητος οδηγός, μπήκε στην αντίθετη λωρίδα, καθώς είχε απορροφηθεί στο κινητό του τηλέφωνο.

“Θα μπορούσε να μην είναι καλή η μέρα… Ανεβαίνοντας προς Πεντέλη είδα ένα αυτοκίνητο ολοκληρωτικά στην αντίθετη λωρίδα να έρχεται πάνω μου. Κορνάρω. Επανέρχεται. Σαστισμένο χαμόγελο συγγνώμης. Είχε απορροφηθεί στο κινητό… Μας εκλιπαρώ: Όχι στο κινητό την ώρα της οδήγησης¨, έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάββας Πούμπουρας.

Δείτε εδώ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags