Facebook Pixel The Bachelor: Άγριος καβγάς μεταξύ παικτριών - Πιάστηκαν στα χέρια, "γαλλικά" on air - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ!
Life
| 2021-08-25 09:40:00

The Bachelor: Άγριος καβγάς μεταξύ παικτριών - Πιάστηκαν στα χέρια, "γαλλικά" on air - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Sportdog Team
The Bachelor: Άγριος καβγάς μεταξύ παικτριών - Πιάστηκαν στα χέρια, "γαλλικά" on air - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αλέξης Παππάς δεν μπορεί να ηρεμήσει τα κορίτσια μέσα στο σπίτι και η κατάσταση στο ριάλιτι του Alpha... ξέφυγε. Αυτό αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ενώ άνθρωποι της παραγωγής, μας δίνουν και παραδείγματα, για να καταλάβουμε όσα έγιναν.
 

The Bachelor: Τρίβει τα χέρια του ο ALPHA με όσα διαδραματίζονται στη βίλα του «The Bachelor» όπου εδώ και αρκετές εβδομάδες φιλοξενούνται οι παίκτριες του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι.

Παίκτριες που -όπως αποδεικνύεται- είναι πολύ πιο… μάχιμες από τις περσινές, καθώς τα όρια στις μεταξύ τους σχέσεις έχουν ξεπεραστεί ουκ ολίγες φορές, κι ας μην έχουν φτάσει τα γυρίσματα ούτε στα μισά. Οι καβγάδες είναι συχνοί, οι λογομαχίες εντονότατες και ο Αλέξης Παππάς διόλου αμέτοχος, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό, έχει και ο ίδιος μαλώσει με μερικές από τις υποψήφιες νύφες.

Τα πράγματα, όμως, ξέφυγαν εντελώς σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν εκ των έσω. Όπως μαθαίνουμε, δύο παίκτριες, αφού πρώτα χρησιμοποίησαν χυδαίους χαρακτηρισμούς η μία κατά της άλλης κατέληξαν να πιαστούν στα χέρια, να… τραβήξουν μαλλιά και να χωρίσουν μόνο όταν επενέβησαν οι συμπαίκτριές τους.

Το σκηνικό έλαβε χώρα μία περίπου εβδομάδα πριν, κατά τη διάρκεια βραδινού γυρίσματος, με τους λόγους του καβγά να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστοί.

Για τα πρακτικά, πάντως, παρόμοιες σκηνές είδαμε στη βρετανική εκδοχή του ριάλιτι δύο χρόνια πριν…

 

dailymedia.com.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags