Facebook Pixel Ιβάν Σαββίδης: Αποθέωση στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής από φίλο του Μελισσανίδη
Life
| 2021-08-27 09:47:00

Αποθέωση Ιβάν Σαββίδη στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής! Υπόκλιση από φίλο του Μελισσανίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποθέωση Ιβάν Σαββίδη στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής! Υπόκλιση από φίλο του Μελισσανίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ είναι μεγάλο κεφάλαιο.

Ιβάν Σαββίδης: Τηλεοπτική αποθέωση στο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη στον αέρα του Open. Σιγά τα πράγματα, θα πείτε. Δικό του κανάλι είναι. Είναι δυνατόν να μην τον αποθεώνουν. Και όμως η αποθέωση έχει ξεχωριστό χαρακτήρα, από τη στιγμή που γίνεται από έναν φίλο και συνεργάτη του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο λόγος για τον Σάββα Καλεντερίδη. Τα Μέσα στην Pressa ανακάλυψαν ένα πραγματικό μαργαριτάρι από την εμφάνιση του γεωπολιτικού αναλυτή στο κανάλι του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ, στον οποίο υποκλίθηκε για την επαναλειτουργία της Παναγίας Σουμελά στον Πόντο.

Ο επικεφαλής του infognomonpolitics.gr υποστήριξε στην τοποθέτησή του, ότι χωρίς τον Σαββίδη, η Σουμελά δεν θα ξαναλειτουργούσε. Δείτε το βίντεο:

Η πρώτη λειτουργία στο ιστορικό σταυροπηγιακό μοναστήρι στη Ματσούκα της Τραπεζούντας είχε επαναλειτουργήσει για πρώτη φορά μετά την ανταλλαγή πληθυσμών, το 2020. Η Μονή είχε κλείσει το 2015 για να επισκευαστεί, αφού ήταν απαραίτητα τα έργα στήριξής της, μιας και το μοναστήρι είναι λαξευμένο σε βράχο, σε ύψος 1200 μέτρων.

Τον Μάιο του 2019 μέρος του μοναστηριού άνοιξε ξανά με τις εργασίες να συνεχίζονται. Τον Αύγουστο του 2020 έγινε ξανά πατριαρχική λειτουργία, αλλά λόγω των συνθηκών του κορωνοϊού η προσέλευση ήταν περιορισμένη και συγκεκριμένη, όπως και φέτος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags