Facebook Pixel Sportdog.gr | Έσκασε τώρα: Στον "αέρα" κορυφαίο ελληνικό ριάλιτι - Τι ανακοίνωσαν στους παίκτες - Σοκ στο κανάλι
Life
| 2021-08-27 21:45:00

Έσκασε τώρα: Στον "αέρα" κορυφαίο ελληνικό ριάλιτι - Τι ανακοίνωσαν στους παίκτες - Σοκ στο κανάλι

Sportdog Team
Έσκασε τώρα: Στον "αέρα" κορυφαίο ελληνικό ριάλιτι - Τι ανακοίνωσαν στους παίκτες - Σοκ στο κανάλι

Παρότι το είχαν διαφημίσει και ήθελαν να ξεκινήσουν άμεσα τα γυρίσματα και την προβολή του, όλα τα σχέδια ανατράπηκαν. Τι συνέβη τις τελευταίες ημέρες και το νέο μεγάλο πρόβλημα.

Άσχημα τα πράγματα για το τηλεοπτικό αγρόκτημα του ANT1 που λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών στη Βαρυμπόμπη από ότι φαίνεται μπαίνει επ αόριστον στον πάγο!

Οι εγκαταστάσεις της Φάρμας βρισκόντουσαν στους πρόποδες της Πάρνηθας και καταστράφηκαν ολοσχερώς ύστερα από τις πολυήμερες πυρκαγιές που κατέκαψαν τα πάντα στο πέρασμά τους στην περιοχή της Βαρυμπόμπης.

Ο ANT1 μέσω email ενημερώνει όλους τους παίκτες που πέρασαν από κάστινγκ ότι οι διαδικασίες τις επιλογές της τελικής ομάδας θα καθυστερήσουν λόγω των καταστροφών.

«Καλησπέρα, λόγω των πυρκαγιών στις εγκαταστάσεις της φάρμας θα καθυστερήσουμε λιγάκι την έναρξη των γυρισμάτων όπως και την επιλογή των συμμετεχόντων. Οπότε αναμένεται νεότερη επικοινωνία μου»

Πηγή: iciao.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags