Facebook Pixel Big Brother: Δύο μεγάλα φαβορί ξεχώρισαν - Χαμός στο twitter για "γυναίκα-ρομπότ" και Ζουγανέλη (Vid)
Life
| 2021-08-30 09:00:00

Big Brother: Δύο μεγάλα φαβορί ξεχώρισαν - Χαμός στο twitter για "γυναίκα-ρομπότ" και Ζουγανέλη (Vid)

Sportdog Team
Big Brother: Δύο μεγάλα φαβορί ξεχώρισαν - Χαμός στο twitter για "γυναίκα-ρομπότ" και Ζουγανέλη (Vid)

Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ επέστρεψε στις οθόνες μας το βράδυ της Κυριακής και ήδη από την πρεμιέρα προκάλεσε... αντιδράσεις στα social media. Ποιοι σχολιάστηκαν στο twitter, οι κορυφαίες φωτογραφίες και τα δύο μεγάλα φαβορί από τα... πρώτα λεπτά.
 

Η πρεμιέρα του Big Brother 2 ξεσήκωσε τους τηλεθεατές! Όλοι έσπευσαν μέσω Twitter να σχολιάσουν τους παίκτες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν από το πρώτο λεπτό. Κάποιοι ήταν γνωστοί κι αγαπητοί από πριν, άλλοι κέρδισαν το κοινό από τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους.

Οι πρώτες εντυπώσεις ήταν αρκετά καλές. Αυτοί που ξεχώρισαν περισσότερο στο Twitter από τους πρώτους επτά παίκτες, ήταν η Ευδοκία και ο Steve Μιλάτος. Η Ευδοκία, επικοινωνιολόγος και δημοσιογράφος, εμφανίστηκε πολύ απλά ντυμένη, δηλώνοντας πως δεν έχει τηλεόραση σπίτι της.

Οι τηλεθεατές την αποθέωσαν, όπως, επίσης και οι παρουσιαστές. Η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε πως θα ήθελε πολύ να έχει μία κόρη, όπως η Ευδοκία. Στο Twitter ξεχώρισε για την απλότητά της, αλλά και για τον αυθορμητισμό και την ευθύτητά της.

Ο Steve Μιλάτος κέρδισε το κοινό από το πόσο ήρεμος ήταν. Μίλησε για τη ζωή του, χωρίς να διστάσει να σχολιάσει τον γάμο του, ο οποίος δεν πέτυχε. Μέσα σε δύο μέρες πήρε διαζύγιο, επισημαίνοντας πως ψάχνει την κοπέλα που θα κρατήσει πολύ περισσότερο η σχέση τους.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη του ευχήθηκε ολόψυχα να βρει το άλλο του μισό. Βέβαια, το Twitter διχάστηκε, με κάποιους να τον βάζουν στη λίστα με τους αγαπημένους τους παίκτες και με άλλους… όχι και τόσο! Όπως και να έχει, ο Steve Μιλάτος και η Ευδοκία ήταν από τους πρώτους παίκτες που ενθουσίασαν κοινό και πλατώ στην πρεμιέρα του Big Brother 2.

 

 

 

Big Brother 2: Το Twitter πήρε φωτιά με τους νέους παίκτες

 

 

 

Το Big Brother 2 έφτασε και οι τηλεθεατές πήραν θέση μπροστά στον καναπέ τους, με το Twitter οδηγό της βραδιάς! Το πρώτο live είναι γεγονός, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα να καλωσορίζουν το κοινό στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Οι αλλαγές ήταν ορατές.

 

Το σπίτι είναι αρκετά διαφορετικό από πέρσι. Οι πρώτοι παίκτες φαίνονται αρκετά ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Οι τηλεθεατές σχολίασαν μέσω Twitter, τόσο τους νέους διαγωνιζόμενους, όσο και τους νέους παρουσιαστές του ριάλιτι.

 

 

 

Πηγή: youfly.com

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags