Facebook Pixel The Bachelor: Απίστευτος Αλέξης Παππάς στο Bachelor - Σταμάτησαν τα γυρίσματα - Τι συνέβη με το reality
Life
| 2021-08-31 09:20:00

Απίστευτος Αλέξης Παππάς στο Bachelor - Σταμάτησαν τα γυρίσματα - Τι συνέβη με το reality

Sportdog Team
Απίστευτος Αλέξης Παππάς στο Bachelor - Σταμάτησαν τα γυρίσματα - Τι συνέβη με το reality

Ο πρώην παίκτης του Survivor έχει... μελετήσει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει στη βίλα και πραγματικά γυρίζει ταινίαι. Άφωνοι όλοι!

Ικανοποίηση και μεγάλη αισιοδοξία επικρατεί στην παραγωγή του the bachelor αφού όπως προκύπτει από τα γυρίσματα έως τώρα, η επιλογή στο ρόλο του εργένη του Αλέξη Παππά που επέστρεψε από το survivor έχει αποδειχθεί λίρα εκατό.

Ο Αλέξης Παππάς παρακολούθησε τουλάχιστον τρεις κύκλους από το αμερικάνικο Bachelor που κάνει πραγματικά εκπληκτικά νούμερα και αποδεικνύεται ότι είναι ο ιδανικός Έλληνας μπάτσελορ και τα έχει όλα. Είναι κοσμοπολίτης, είναι ωραίος, ψηλός, είναι σε ηλικία γάμου, είναι ευγενής αλλά και δυναμικός και πάνω από όλα υπηρετεί το ρόλο στο 100%

Έσκασε The bachelor spoiler από άνθρωπο μας, που δουλεύει την παραγωγή μαθαίνουμε ότι οι σκηνές γυρίζονται με βάση το εκάστοτε σενάριο μία φορά και απλά ρολάρουν τα πάντα σαν καλοκουρδισμένο ελβετικό ρολόι.

Αυτός είναι και ο λόγος που σταμάτησαν για λίγες ημέρες τα γυρίσματα αφού έχουν προχωρήσει τόσο πολύ.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σε αντίστοιχο χρόνο με πέρσι που πρωταγωνιστής ήταν ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχουν γυρίσει περισσότερα, ακόμα και αν χρειάστηκε να ξεκινήσουν από το μηδέν και να αλλάξουν τον bachelor αφού ο Αλέξης Παππάς αντικατέστησε τον άνθρωπο που είχε επιλεγεί και ήδη είχαν ξεκινήσει γυρίσματα. Ολιγοήμερες διακοπές λοιπόν για όλους έστω και απομονωμένοι στη βίλα με Παροχές πεντάστερου ξενοδοχείου

Πηγή: koolnews.gr

Αποκαλύψεις-σοκ για το Bachelor - Ερωτικές συνευρέσεις με τις παίκτριες - "Έφαγε ξύλο" ο Παππάς!

Στον Alpha περιμένουν με αγωνία να ξεκινήσει να προβάλλεται το ριάλιτι της αγάπης όπως αποκαλούν το The Bachelor, αφού πιστεύουν ότι φέτος θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία τους με αυτά που βλέπουν στα γυρίσματα.

Ήδη έχουν αφήσει και οι ίδιοι να διαρρέονται πληροφορίες για τον Αλέξη Παππά και τα κορίτσια του, τα οποία όπως αναφέρουν δεν θα έχουν καμία σχέση με τα περσινά. Καμία σχέση όμως δεν θα έχει και ο εργένης, αφού ο ηθοποιός Αλέξης μπορεί και παίζει με μεγάλη ευκολία τον ρόλο του σε αντίθεση με τον Βασιλάκο που έπρεπε να τον καθοδηγούν με σενάριο.

Ήδη έχουν διαρρεύσει πληροφορίες για ταξιδάκια με κότερο, ακόμα και για συνευρέσεις του ηθοποιού με κάποιες απο τις κοπέλες τις οποίες βέβαια δεν θα τις δούμε αλλά ίσως να υπάρχει κάποια υπόνοια στις κάμερες ότι έχουν γίνει. Η αλήθεια είναι ότι ειδικά αυτή την διαρροή την θεωρούμε τραβηγμένη.

Αυτό όμως που ακούγεται πολύ έντονα τις τελευταίες ημέρες είναι οι διαδοχικοί καυγάδες που λαμβάνουν χώρα στο ριάλιτι με τις κοπέλες να διεκδικούν τον Αλέξη Παππά με μεγάλο πάθος, έχοντας φτάσει σε σημείο να καυγαδίσουν.

Υπάρχει διαρροή που αναφέρει ότι σε καυγά που έλαβε χώρα στο σπίτι μερικά κορίτσια δεν άφησαν ούτε τρέσα στα μαλλιά τους ενώ έπεσαν και ψιλές την ίδια ώρα που ο Αλέξης Παππάς ήταν παρών και μάλιστα κάποιες ξώφαλτσες τον πήραν και αυτόν την ώρα που προσπαθούσε να τις χωρίσει.

Τέτοια να δούμε στο The Bachelor εκεί να δείτε νούμερα τηλεθέασης και κράξιμο που έχει να πέσει

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags