Facebook Pixel Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: "Τρόμος" για Λιάγκα και Σκορδά - Απίστευτο τι αποφάσισαν να κάνουν στην εκπομπή λόγω... Καινούργιου!
Life
| 2021-09-03 09:20:00

"Τρόμος" για Λιάγκα και Σκορδά - Απίστευτο τι αποφάσισαν να κάνουν στην εκπομπή λόγω... Καινούργιου!

Sportdog Team
"Τρόμος" για Λιάγκα και Σκορδά - Απίστευτο τι αποφάσισαν να κάνουν στην εκπομπή λόγω... Καινούργιου!

Το δίδυμο του ΑΝΤ1 ξεκινάει την Δευτέρα, με στόχο η εκπομπή να προσπεράσει φέτος την Κατερίνα Καινούργιου. Ποιο είναι το... κόλπο που σκέφτηκαν για να τα καταφέρουν; Θα μπορέσουν έτσι να κάνουν τη διαφορά;
 

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Η σεζόν ξεκινά σε λίγες μέρες για την εκπομπή του ANT1, Το Πρωινό, με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα και έχουμε μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής.

Μια ανταγωνιστική σεζόν ξεκινά

Το ότι φέτος είναι η πλέον ανταγωνιστική χρονιά το έχουμε νομίζω όλοι καταλάβει και ιδιαιτέρως παρουσιαστές και εκπομπές.

Πρεμιέρες που γίνονται μεσοβδόμαδα γιατί έτσι λένε τα άστρα βλέπε Μενεγάκη. Άλλες πάλι που πραγματοποιούνται Κυριακή για να προλάβουν τον ανταγωνισμό βλέπετε STAR και ΣΚΑΪ και ώρες και μέρες προβολής που αλλάζουν εν μια νυχτί και θα ξεκινάνε και νύχτα βλέπετε Κοινωνία Ώρα MEGA που ξεκινάει στις 05.00 το πρωί.

Και κάπως έτσι φέτος η εκπομπή του ANT1 το Πρωινό με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα θα ξεκινάει 10 λεπτά νωρίτερα, μια αλλαγή που ναι μεν φαίνεται μικρή, αλλά για την τηλεθέαση δεν είναι.

Αντί για τις 10.00 στις 09.50 ένεκα Κατερίνας Καινούργιου που φέτος στον ALPHA θα βγαίνει στις 10.00 μιας και η Super Κατερίνα αποτελεί και τον κύριο αντίπαλό της – αν και βάλλεται από παντού και σε διαφορετικές ώρες.

Και αυτή είναι μόνο η αρχή… Ευτυχώς που ο Γιώργος Παπαδάκης όχι μόνο είναι στη θέση του αλλά θα βγει και στην ώρα του, δηλαδή στις 6 από Δευτέρα με το “Καλημέρα Ελλάδα”

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags