Facebook Pixel Masterchef - Masterchef 6: Ανατροπή με το νέο Masterchef - Η τεράστια αλλαγή σε σχέση με πέρυσι - Φόβος για ΑΝΤ1 και… Ατζούν!
Life
| 2021-09-03 09:00:00

Ανατροπή με το νέο Masterchef - Η τεράστια αλλαγή σε σχέση με πέρυσι - Φόβος για ΑΝΤ1 και… Ατζούν!

Sportdog Team
Ανατροπή με το νέο Masterchef - Η τεράστια αλλαγή σε σχέση με πέρυσι - Φόβος για ΑΝΤ1 και… Ατζούν!

Το πήραν απόφαση στο Star και προχωρούν άμεσα τα νέα τους σχέδια. Ποια θα είναι η πρώτη μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι μαγειρικής και γιατί;
 

Μπορεί το MasterChef 5 να τελείωσε πριν λίγους μήνες και το GNTM να μην έχει καν ξεκινήσει, αλλά στο STAR ήδη έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το MasterChef 6. Οι αιτήσεις άλλωστε ήδη έχουν ανοίξει και ο ανταγωνισμός αναμένεται πολύ δυνατός. Μην ξεχνάμε ότι αυτή τη σεζόν θα δούμε δύο νέα ριάλιτι μαγειρικής.

Το STAR, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο και το Znews, στόχος του καναλιού είναι φέτος το MasterChef 6 να κάνει νωρίτερα πρεμιέρα. Πέρυσι είχε ξεκινήσει τέλη του Γενάρη, φέτος, όμως, θέλουν να κάνουν τη διαφορά. Έτσι, το ριάλιτι μαγειρικής θα ξεκινήσει αμέσως μετά το φινάλε του GNTM 4, το οποίο συνήθως έρχεται προς τα Χριστούγεννα.

Ο βασικός λόγος που το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς θέλει να ξεκινήσει το MasterChef νωρίτερα είναι για να προλάβει τον ανταγωνισμό, αλλά και τους παίκτες που θα θελήσουν να λάβουν συμμετοχή στα ριάλιτι μαγειρικής του ANT1 και του ΣΚΑΪ. Μπορεί το ριάλιτι του STAR να έχει χτίσει το κοινό του και να έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού, αλλά όσο περισσότερες επιλογές για το κοινό, τόσο λιγότερες επιλογές για τις παραγωγές.

Οι προετοιμασίες από το STAR για το MasterChef 6 θα ξεκινήσουν πιο εντατικά από τον Οκτώβριο, που θα πλησιάζει η πρεμιέρα. Υπενθυμίζουμε ότι στο ριάλιτι θα επιστρέψουν οι κριτές Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης, που το κοινό έχει μέσα στην καρδιά του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags