Facebook Pixel Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Μεγάλη απόφαση Ατζούν για το νέο Survivor - "Κόπηκαν" οι πρώτοι διάσημοι - Πότε έρχεται στον ΣΚΑΪ
Life
| 2021-09-06 09:00:00

Μεγάλη απόφαση Ατζούν για το νέο Survivor - "Κόπηκαν" οι πρώτοι διάσημοι - Έκπληξη με παρουσιαστή

Sportdog Team
Μεγάλη απόφαση Ατζούν για το νέο Survivor - "Κόπηκαν" οι πρώτοι διάσημοι - Έκπληξη με παρουσιαστή

Πότε ξεκινάει το νέο ριάλιτι επιβίωσης και ποια εκδοχή του θα δούμε τελικά; Ο Τούρκος παραγωγός πήρε τις αποφάσεις του και είναι έτοιμος να κερδίσει και πάλι την πρωτιά στην τηλεθέαση.

Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Ο Ατζούν έχει πάρει την απόφαση και είναι πλέον γεγονός. Το νέο Survivor δεν θα είναι  All Star. Αυτό επιθυμούσε να γίνει από την περασμένη χρονιά η εταιρεία παραγωγής του ΣΚΑΙ, αλλά αυτό δεν κατέστει εφικτό. 

Ευτυχώς ή δυστυχώς ούτε και φέτος θα δούμε την ειδική εκδοχή του All Star που οριστικά πηγαίνει για του χρόνου. Θα πάμε λοιπόν στο survivor 5 έτσι όπως το ξέρουμε. Αλλά λίγο πιο υποψιασμένο.

Ξεκίνησαν και επίσημα οι εργασίες για το νέο παιχνίδι επιβίωσης, και έχουν ξεκινήσει να χτυπάνε τα τηλέφωνα σε διάσημους υποψήφιους παίχτες.

Πότε θα το δούμε στις οθόνες μας;

Η μεγάλη του πρεμιέρα θα γίνει προς το τέλος Δεκεμβρίου. Πάνω στις Χριστουγεννιάτικες εορτές. Πρεμιέρα με πανηγυρικό χαρακτήρα. όπως αρμόζει άλλωστε στον “Βασιλιά των ριάλιτι!

Παρουσιαστής

Ο Γιώργος Λιανός έχει την απόλυτη στήριξη του Τούρκου παραγωγού και θα παραμείνει και στον πέμπτο κύκλο. Το μόνο ερωτηματικό είναι, αν θα δούμε στην παρουσίαση των αγωνισμάτων και δεύτερο παρουσιαστή. Κάποιον πρώην παίχτη ίσως. Ακόμα δεν έχουν αποφασίσει. Αλλά και πέρσι το ήθελαν και δεν το κατάφεραν, με τον Λιανό να είναι one man show.

Παίχτες

Ήδη ο Γιώργος Λιανός το ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την βραδιά του μεγάλου τελικού. Οι αιτήσεις ξεκίνησαν, και οι νέοι θα είναι με πολύ υψηλά αθλητικά στάνταρ. Είτε πρόκειται για διάσημους είτε για μαχητές. Φυσικά να περιμένουμε νέο ρεκόρ αιτήσεων.

Θα υπάρχει ένα κράμα από  νέους παίχτες και με διάσημους πολύ δυνατά ονόματα, αλλά όλοι θα έχουν εξαιρετικές αθλητικές ικανότητες.

Να ξεχάσετε διάσημους με μέτριες ικανότητες και να υστερούν στον στίβο μάχης. Στην παραγωγή έχουν πιάσει το μήνυμα και θέλουν στίβους μάχης πολύ συναρπαστικούς. Όχι να είναι υπόθεση 3-4 παιχτών.

Επίσης έχουν αποφασίσει για ακόμα πιο σκληρά αγωνίσματα..

Το θέμα είναι ότι ξεκίνησαν οι προετοιμασίες, και μπορεί τα νέα να βγαίνουν με το σταγονόμετρο, αλλά μετράμε πλέον αντίστροφα για Δεκέμβριο.

Πηγή: sports365.gr


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κυνηγάει" τηλεθέαση το Big Brother με νέα παίκτρια - Βάζουν στο σπίτι γνωστή τραγουδίστρια (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags