Facebook Pixel Ατζούν Ιλιτζαλί - Top Chef: Βόμβα Ατζούν για να... σώσει το Top Chef - Πασίγνωστος καλεσμένος στο ριάλιτι - Ούτε στο Masterchef!
Life
| 2021-09-08 09:40:00

Βόμβα Ατζούν για να... σώσει το Top Chef - Πασίγνωστος καλεσμένος στο ριάλιτι - Ούτε στο Masterchef!

Sportdog Team
Βόμβα Ατζούν για να... σώσει το Top Chef - Πασίγνωστος καλεσμένος στο ριάλιτι - Ούτε στο Masterchef!

Τα νούμερα τηλεθέασης είναι απογοητευτικά μέχρι στιγμής για το νέο παιχνίδι του ΣΚΑΪ, όμως ο Τούρκος παραγωγός που βρίσκεται από πίσω, ετοιμάζει κάτι πολύ μεγάλο για να αλλάξει την κατάσταση και να... ανεβάσει τα νούμερα.
 

Πρεμιέρα έκανε πριν λίγες ημέρας (το βράδυ της Κυριακής) το Top Chef, το νέο μαγειρικό ριάλιτι, με κριτές τρεις καταξιωμένους σεφ, τον Γιώργο Βενιέρη, τον Γκίκα Ξενάκη και τον Αστέριο Κουστούδη.

Κεντρικό concept του νέου ριάλιτι μαγειρικής είναι δεκαπέντε επαγγελματίες σεφ που έχουν κοινό χαρακτηριστικό το πάθος για τη γαστρονομία θα αναμετρώνται καθημερινά μεταξύ τους, αλλά και με τον εαυτό τους.

Στόχος τους να ξεχωρίσουν, να αναδειχθούν και να κατακτήσουν μια θέση στα διασημότερα εστιατόρια του κόσμου, τον τίτλο του Top Chef και το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Τόσο η πρεμιέρα πάντως όσο και τα επόμενα επεισόδια, δεν έχουν… κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, ενώ ήδη το παιχνίδι βρίσκεται πολύ πίσω σε νούμερα τηλεθέασης από τις δύο καινούριες Mega και Alpha αντίστοιχα, «Γη της Ελιάς» και «Σασμός».

Καλεσμένος έκπληξη στο Top Chef

Ο Ατζούν πάντως δεν είναι… πρόθυμος να τα παρατήσει, ούτε φυσικά του λείπει και το μπάτζετ για να κάνει όσες αλλαγές χρειάζονται, μέχρι να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως διαρρέεται λοιπόν, ο Τούρκος παραγωγός ετοιμάζει μία μεγάλη έκπληξη κι έναν καλεσμένο που ελπίζει πως θα… ταρακουνήσει την ελληνική τηλεόραση. Ο Τζούν λοιπόν έχει αποφασίσει να φέρει στο Top Chef καλεσμένο τον γνωστό Τούρκο Nusret Gokce, τον γνωστό σε όλους με το ψευδώνυμο Salt Bae.

Οι διαρροές θέλουν τον Τούρκο σεφ να κάνει μερικά guest στο ριάλιτι όπου και μάλιστα θα μοιράζει κάποια δώρα που θα κάνουν την διαφορά στο ριάλιτι. Για την ιστορία το MasterChef Τουρκίας είναι παραγωγής Ατζούν και αυτό λέει πολλά… πάρα πολλά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags