Facebook Pixel Γιώργος Λιάγκας - Νίκος Χατζηνικολάου: "Πάγωσαν" στον ΑΝΤ1 με τη... βόμβα Λιάγκα - Ανακοίνωση για Χατζηνικολάου, Μακρυπούλια, Παπαδάκη
Life
| 2021-09-12 09:03:00

"Πάγωσαν" στον ΑΝΤ1 με τη... βόμβα Λιάγκα - Ανακοίνωση για Χατζηνικολάου, Μακρυπούλια, Παπαδάκη

Sportdog Team
"Πάγωσαν" στον ΑΝΤ1 με τη... βόμβα Λιάγκα - Ανακοίνωση για Χατζηνικολάου, Μακρυπούλια, Παπαδάκη

Ο παρουσιαστής του "Πρωινού" προχώρησε σε μία αποκάλυψη που στο κανάλι σε καμία περίπτωση δεν ήθελαν να κυκλοφορήσει. Μετά τη διαρροή έχουν... φουντώσει οι φήμες για όσα θα γίνουν.

Γιώργος Λιάγκας - Νίκος Χατζηνικολάου: Όπως συνηθίζεται κάθε Σεπτέμβριο, ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε το πρόγραμμα της σεζόν 2021 -2022. Όμως, αντί για το καθιερωμένο κάλεσμα, η παρουσίαση ήταν διαδικτυακή, εναρμονισμένη με τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού.

Το πρόγραμμα ανακοίνωσαν ο γενικός διευθυντής προγράμματος του σταθμού Τζώρτζης Ποφάντης και η γενική διευθύντρια του ΑΝΤ1 Στέλλα Λίτου, οι οποίοι αναφέρθηκαν με λεπτομέρειες στις εκπομπές που θα δούμε, ψυχαγωγικές και ενημερωτικές, καθώς και στην φιλοσοφία πίσω από το πρόγραμμα.

Έτσι, πληροφορηθήκαμε για πρώτη φορά επισήμως ότι το «Ντέρτι», η νέας σειρά δια χειρός συντελεστών των «Άγριων Μελισσών», βρίσκεται στη φάση της προπαραγωγής, τις ημερομηνίες που θα κάνουν πρεμιέρα οι διάφορες εκπομπές, τις ελληνικές ταινίες που θα δούμε κατ’ αποκλειστικότητα από τον ΑΝΤ1 («Ο άνθρωπος του Θεού», «Σμύρνη μου αγαπημένη») και πολλά ακόμα.

Μόνο που, απ’ ό,τι φαίνεται, οι επιτελείς του ΑΝΤ1 κρατούν ακόμα έναν άσο στο μανίκι τους, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα στο «Πρωινό».
Ο λαλίστατος παρουσιαστής του «Πρωινού» κοψοχόλιασε τη Φαίη Σκορδά όταν, μετά από την προβολή του ρεπορτάζ για το νέο πρόγραμμα του σταθμού, πρόσθεσε:
«Ο Τζώρτζης Ποφάντης ανακοίνωσε το 97% του προγράμματος του ΑΝΤ1. Υπάρχει και κάτι που δεν είπε, που είναι βόμβα μεγατόνων» είπε ο παρουσιαστής, προκαλώντας την περιέργεια των παραβρισκόμενων στο στούντιο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags