Facebook Pixel The Bachelor: Άγριο ξύλο μεταξύ των κοριτσιών στο Bachelor - Πότε θα το δούμε, ποια σκηνή... κόπηκε και γιατί (Vid)
Life
| 2021-09-10 09:20:00

Άγριο ξύλο με τα κορίτσια στο Bachelor - Πότε θα το δούμε, ποια σκηνή... κόπηκε και γιατί (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Άγριο ξύλο με τα κορίτσια στο Bachelor - Πότε θα το δούμε, ποια σκηνή... κόπηκε και γιατί (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο ήταν οι κυρίες που ξέχασαν τους τρόπους τους μέσα στο σπίτι του The Bachelor 2 και έβγαλαν τα νύχια τους για να... ξεσκίσουν η μια την άλλη.

The Bachelor: Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα το The Bachelor 2 με τον νέο εργένη να υποδέχεται στην βίλα της αγάπης τα 21 κορίτσια του ριάλιτι που θα μονομαχήσουν για την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Ήδη όμως πριν ακόμα δούμε καλά-καλά τα πρώτα επεισόδια του πιο πολυαναμένομενου ριάλιτι του πρώτου μισού της τηλεοπτικής σεζόν, υπάρχουν πολλά spoiler που αναφέρουν πολλά ευτράπελα που έγιναν μέσα στο σπίτι αλλά και ποιο είναι το φαβορί που έχουν κλέψει την καρδιά του εργένη Ένα απο αυτά είναι και ο επικός καυγάς που έγινε με αποτέλεσμα να κοπεί μέρος του και απο το μοντάζ για να μην υπάρχει πρόβλημα με το ριάλιτι και το ΕΣΡ.

Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε εμείς θα δούμε ένα μέρος του καυγά, στον οποίο δεν θα υπάρχει βία, αφού το κανάλι αποφάσισε να το κόψει και πολύ καλά έκανε για να μην έχει προβλήματα και φυσικά για να μην προκαλέσει

Πότε θα δούμε το άγριο ξύλο που έπεσε στο The Bachelor 2

Δύο ήταν οι κυρίες που ξέχασαν τους τρόπους τους μέσα στο σπίτι του The Bachelor 2 και έβγαλαν τα νύχια τους για να ξεσκίσουν στην κυριολεξία η μια την άλλη. Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε πριν απο 2 περίπου εβδομάδες και εμείς θα αργήσουμε να το δούμε, σύντομα όμως θα δούμε την πρώτη οικειοθελής αποχώρηση καθώς και μερικά επικά ξεκατινιάσματα.

Το φετινό The Bachelor 2 δεν θα έχει καμία σχέση με το περσινό, αφού όπως θα δείτε και εσείς, ο θεός της ίντριγκας Αλέξης Παππάς θα βάλει αρκετές φορές το χεράκι του για να δημιουργήσει εντάσεις όπως ακριβώς έκανε και στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor, χωρίς όμως τώρα τον φόβο ότι θα του στοιχήσει και θα τον φέρει σε κατάσταση αποχώρησης.

Αλέξης Παππάς

Ο Αλέξης φέτος έχει πάρει απο το χέρι το The Bachelor 2 και το οδηγεί στην κορυφή των ριάλιτι, να είστε σίγουροι γι΄αυτό.

Τα πράγματα μέσα στο σπίτι, όπως διαρρέονται απο διάφορες πηγές, θα είναι και πολύ πιο πικάντικα αφού δεν θα έχουμε μόνο τα φιλάκια και τις ζουζουνιες που έκανε πέρσι ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Πηγή: koolnews.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags