Facebook Pixel Γιώργος Αγγελόπουλος - Ατζούν Ιλιτζαλί: "Χυλόπιτα" Ντάνου σε Ατζούν - Μετά το "άκυρο" του ετοιμάζει μεγάλο... χουνέρι - Απέναντι στο Survivor!
Life
| 2021-09-12 10:35:00

"Χυλόπιτα" Ντάνου σε Ατζούν - Μετά το "άκυρο" του ετοιμάζει μεγάλο χουνέρι - Απέναντι στο Survivor

Sportdog Team
"Χυλόπιτα" Ντάνου σε Ατζούν - Μετά το "άκυρο" του ετοιμάζει μεγάλο χουνέρι - Απέναντι στο Survivor

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν σκέφτεται να δεχθεί την πρόταση του Τούρκου παραγωγού, με τον οποίο δεν έχουν καμία επαφή εδώ και χρόνια, αλλά του ετοιμάζει κι ένα μεγάλο... χουνέρι.
 

Γιώργος Αγγελόπουλος - Ατζούν Ιλιτζαλί: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γνωστός σε όλους ως Ντάνος, και νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, χαλαρώνει στην Σκιάθο. Το νησί που αγαπάει ιδιαίτερα αφού είναι και ο τόπος από όπου και κατάγεται. Αλλά επίσης εκεί που έχει την επιχείρηση του με τα θαλάσσια σπορ. Στην παραλία Κουκουναριές του νησιού.

Φυσικά οι διακοπές του εμπεριέχουν πολλά σπορ και αμέτρητες ώρες μέσα στη θάλασσα που τόσο αγαπάει όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος στο παρελθόν.

Αλλά τις τελευταίες ημέρες είναι ιδιαίτερα χαρούμενος, αφού απολαμβάνει το νέο του 10μετρο σκάφος.  Το όνομα του σκάφους είναι και κυματίζει η σημαία που δείχνει τον Αρχάγγελο Μιχαήλ του Πανορμίτη της Σύμης.

Κάνει τακτικά αποδράσεις με το νέο του σκάφος “‘Αρχων” σε Σκόπελο και Αλόννησο.

Έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για την ζωή του και φυσικά για το survivor. Φυσικά και για τον Ατζούν που έχουν να μιλήσουν χρόνια. Πιο συγκεκριμένα από τον τελικό που είχε βγει νικητής.

Και χωρίς All Star δεν θα τον δούμε εύκολα στο επόμενο survivor. Βοηθός του Λιανού δεν πάει. Το έχει ξεκόψει πολύ καιρό τώρα.

Ο πιο επιτυχημένος παίχτης στην ιστορία

Το 2017 ο Γιώργος Αγγελόπουλος «εξάλειψε» όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του, και βρέθηκε να είναι ο μεγάλος νικητής, στο Survivor.  Η πορεία του στη συνέχεια πολύ προσεκτική που εξαργύρωσε την δημοτικότητά του στο έπακρον.

Μπήκε στον δρόμο της υποκριτικής στην επιτυχημένη σειρά, «Το Τατουάζ».  Αλλά τον είδαμε και συγγραφέα αφού έγραψε και το πρώτο του βιβλίου με τίτλο «Ντάνος».

Αναμφισβήτητα είναι αυτός που στα συνολικά οφέλη είναι ο μεγαλύτερος κερδισμένος μέχρι και σήμερα.

Φλερτ με το «Ninja Warrior»

Νέο ριάλιτι λοιπόν απέναντι στο survivor ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για την νέα σεζόν. Τα δικαιώματα του ριάλιτι τα έχει πάρει ο σταθμός του Αμαρουσίου και όπως όλα δείχνουν για παρουσιαστής έχει καλές πιθανότητες ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αφού ο Τανιμανίδης είναι Φάρμα, και για κάτι νέο…

Το «Ninja Warrior» είναι πολύ γνωστό σε όλο τον κόσμο και έχει να κάνει καθαρά με αθλητικές δοκιμασίες χωρίς ίντριγκες και σαπουνόπερα. Μιλάμε για πραγματικούς μαχητές λοιπόν και η σωματικές δυνατότητες και οι αντοχές του κάθε αθλητή θα είναι τα όπλα του.

Υπάρχει ένα αρχικό φλερτ μεταξύ των πλευρών, και αναμένουμε σύντομα τις εξελίξεις.

Πηγή: sports365.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags