Facebook Pixel Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Διπλή βόμβα Ατζούν: Θέλει… ροζ ιστορίες στο Survivor - Δίνει τρελά λεφτά σε δύο ζευγάρια (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-09-14 09:20:00

Διπλή βόμβα Ατζούν: Θέλει… ροζ ιστορίες στο Survivor - Δίνει τρελά λεφτά σε δύο ζευγάρια (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Διπλή βόμβα Ατζούν: Θέλει… ροζ ιστορίες στο Survivor - Δίνει τρελά λεφτά σε δύο ζευγάρια (ΦΩΤΟ)

Ο Τούρκος παραγωγός ψάχνει από τώρα τους παίκτες για τον επόμενο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και ήδη έχει... κυκλώσει τέσσερα ονόματα, που χωρίζονται σε ζευγάρια.

Για το επόμενο βήμα του ετοιμάζεται ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Ο Τούρκος παραγωγός δεν επαναπαύεται στις δάφνες του και μετά το τέλος του φετινού «Survivor» σκέφτεται τι θα κάνει τη νέα σεζόν.

Ο ίδιος γνωρίζει πως δεν μπορεί να προχωρήσει με την φετινή «συνταγή» και γι’ αυτό έχει ήδη σκεφτεί το δέλεαρ προκειμένου να καθηλώσει τους τηλεθεατές επί της οθόνης. Και ποιο είναι αυτό: Το «Survivor All Star», στο οποίο θα συμμετέχουν παλιοί παίκτες και θα ριχτούν ξανά στη μάχη της επιβίωσης.

Το πρόγραμμα θα επιστρέψει στους δέκτες μας στο δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν, δηλαδή στις αρχές του 2022, οπότε σιγά – σιγά θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για να δει αν μπορεί να επιτευχθεί το εγχείρημα. Σίγουρα υπάρχουν ήδη κάποια πρόσωπα που είναι στη λίστα όμως ο Τούρκος παραγωγός δεν θα κάνει βιαστικές κινήσεις και θα φροντίσει να επιλέξει προσεκτικά τους συμμετέχοντες προκειμένου να σαρώσει σε νούμερα τηλεθέασης.

Όπως διαβάσαμε όμως στο iciao.gr, ο Ατζούν θέλει οπωσδήποτε στο νέο Survivor τα δύο ζευγάρια. Ο λόγος για τους Κατσούλη – Ρουμελιώτη και Βασσάλο – Βαλαβάνη. Θέλει να παίξει δυνατά και ο έρωτας στο ριάλιτι, να υπάρχει και η ροζ απόχρωση εκτός από την ίντριγκα και τα αγωνίσματα.

Βέβαια, τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά όσο ακούγονται. Γιατί όπως μαθαίνω ένα ζευγάρι δεν τρελαίνεται να ξαναπάει στον Άγιο Δομίνικο. Εκτός αν… πέσει το ανάλογο μαρουλάκι!

Η πρώτη μεγάλη συμφωνία Ατζούν: Μπαίνει πασίγνωστος τραγουδιστής στο νέο Survivor

Μιλάμε για τον τραγουδιστή Γιάννη Βαρδή γιός του μεγάλου Αντώνη Βαρδή, που μάλιστα έκλεισαν επτά χρόνια από τον χαμό του.

Η πρόταση στον Γιάννη Βαρδή υπήρχε από πέρσι, αλλά ο Ατζούν το του το είπε στο παρά ένα και δεν υπήρχε χρόνος να προετοιμαστεί και να τακτοποιήσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ο τραγουδιστής, και δεν προχώρησε. Αλλά η πρόταση είχε μείνει ανοιχτεί για τον επόμενο κύκλο.

Καθόλου χρόνο δεν χάνει ο Ατζούν και ήδη ετοιμάζει το επόμενο Survivor, με σκοπό να βγει το ίδιο εντυπωσιακό.

Ο Γιάννης Βαρδής απάντησε θετικά στον Τούρκο παραγωγό και μάλιστα έχει ξεκινήσει ήδη προπονήσεις. Η Νατάσα Σκαφίδα η σύζυγος του τραγουδιστή ήταν αυτή που τον παρακίνησε να δεχτεί την πρόταση για να συμμετάσχει στο νέο survivor.

Είναι γνωστό ότι το φετινό παιχνίδι επιβίωσης θα είναι πολύ απαιτητικό και μεγάλο βάρος θα πέσει στις αθλητικές ικανότητες των παιχτών διάσημων ή όχι.

Ο τραγουδιστής είναι καλός φίλος με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ευρύτερα γνωστό ως μισθοφόρο. Στο καφέ που έχει στα Γλυκά Νερά συχνάζει και παίρνει συμβουλές από τον έμπειρο “μισθοφόρο”. Επίσης έχει ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων για να είναι πανέτοιμος, τέλος της χρονιάς που θα δούμε τον νέο κύκλο.

Υπάρχει και μια κουμπαριά που δένει το γλυκό. Γιώργος Λιανός και ο Γιάννης Βαρδής είναι κουμπάροι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags