Facebook Pixel Μάρκος Σεφερλής: Η τεράστια έκπληξη που ετοιμάζει ο Μάρκος Σεφερλής - Επιστροφή μετά από πολλά χρόνια
Life
| 2021-09-18 00:35:00

Η τεράστια έκπληξη που ετοιμάζει ο Μάρκος Σεφερλής - Επιστροφή μετά από πολλά χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η τεράστια έκπληξη που ετοιμάζει ο Μάρκος Σεφερλής - Επιστροφή μετά από πολλά χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γνωστός ηθοποιός έχει τον ρόλο του παρουσιαστή ήδη στον ΑΝΤ1, όμως ετοιμάζει και κάτι άλλο, πολύ εντυπωσιακό. Οι θαυμαστές του θα τρελαθούν...

Πιο πλούσιο από κάθε άλλη σεζόν θα είναι το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, με τον σταθμό να έχει βάλει στοίχημα να πρωταγωνιστήσει ξανά στους πίνακες τηλεθέασης.

Η συνεργασία του καναλιού του Αμαρουσίου με τον Μάρκο Σεφερλή έχει ικανοποιήσει απόλυτα τους ιθύνοντες, οι οποίοι επίσημα ανακοίνωσαν πως ο ηθοποιός θα αξιοποιηθεί στο έπακρο, καθώς πέρα από το τηλεπαιχνίδι «5Χ5» που έκανε την εμφάνισή του στο β’ μισό της σεζόν 2020 – 2021 και ετοιμάζεται ξανά για πρεμιέρα, ο ίδιος θα πρωταγωνιστήσει σε νέα σειρά που ετοιμάζεται για το κανάλι!

Ο λόγος για το σήριαλ «Μάμα… τσίτα», το οποίο θα μαγνητοσκοπείται μπροστά σε ζωντανό κοινό και θα βρει θέση στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 στο β’ μισό της σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, είναι όμως προφανές πως θα θυμίζει έντονα τις θεατρικές παραστάσεις του Σεφερλή, οι οποίες επίσης χαρίζουν υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι κάθε φορά που προβάλλονται.

Πηγή: dailymedia.com.gr

 

Χαμός στον "αέρα" με Μάρκο Σεφερλή - Η χυδαία-σεξουαλική ερώτηση σε παίκτρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάρκος Σεφερλής: Το τηλεπαιχνίδι 5Χ5 με τον Μάρκο Σεφερλή επέστρεψε στον ΑΝΤ1 για 2η σεζόν που μάλιστα έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.

άθε απόγευμα, δύο ομάδες, δύο αντίπαλες οικογένειες, από 5 μέλη η κάθε μία, μαντεύουν τις δημοφιλέστερες απαντήσεις, σε καθημερινές, απλές ερωτήσεις. Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, περνάει στον τελικό γύρο, διεκδικώντας 5.000 ευρώ. Η νικήτρια οικογένεια έχει το δικαίωμα να παίξει και στα επόμενα δύο επεισόδια, εφόσον συνεχίζει τις νίκες, και να διεκδικήσει μέχρι και 15.000 ευρώ!

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη της οικογένειας, ανεξαρτήτου ηλικίας και γνώσεων. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρουν τι απάντησε η κοινή γνώμη, γιατί πίσω από μια απλή ερώτηση κρύβεται πάντα η πιο απίστευτη απάντηση!

Ο Μάρκος Σεφερλής λοιπόν, στα πρώτα επεισόδια της χρονιάς… έπεσε στα βαθιά και «σόκαρε» την παίκτρια με μία ερώτηση σχετικά με «κάτι που τελειώνει». Η παίκτρια έβαλε τα γέλια και απάντησε… ο άνδρας.

Δείτε τι ακολούθησε στο απόσπασμα που σχολίασε και ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του στο 2.05’’ του παρακάτω βίντεο:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags