Facebook Pixel Ατζούν Ιλιτζαλί - ΣΚΑΪ: Απόφαση ΣΟΚ για το Top Chef ο Ατζούν - "Εγκεφαλικά" στον ΣΚΑΪ - Τι τους ανακοίνωσε για το Survivor
Life
| 2021-09-21 08:03:00

Απόφαση ΣΟΚ για το Top Chef ο Ατζούν - "Εγκεφαλικά" στον ΣΚΑΪ - Τι τους ανακοίνωσε για το Survivor

Sportdog Team
Απόφαση ΣΟΚ για το Top Chef ο Ατζούν - "Εγκεφαλικά" στον ΣΚΑΪ - Τι τους ανακοίνωσε για το Survivor

Ο Τούρκος είναι έξαλλος και δεν τον νοιάζει η τεράστια οικονομική... τρύπα που θα προκύψει στο κανάλι. Οι πολύωρες συζητήσεις στην Ελλάδα με τους ανθρώπους του Φαλήρου και η τελική απόφαση για τα ριάλιτι.

Ατζούν Ιλιτζαλί - ΣΚΑΪ: Το Top Chef είναι η νέα παραγωγή του γνωστού μας Ατζούν από το survivor. Ξεκίνησε για να χτυπήσει το MasterChef αλλά προς το παρόν ψάχνονται για τα πολύ χαμηλά νούμερα.

Πλέον τα νούμερα είναι εντελώς απογοητευτικά και έχει αρχίσει να σταθεροποιείται στο 5% και όλοι στην παραγωγή τραβάνε τα μαλλιά τους.

Οι κριτές δεν μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στον διαγωνισμό του Top Chef αλλά από την άλλη και οι παίχτες δεν έχουν καταφέρει να έρθουν κοντά με το τηλεοπτικό κοινό.

Βέβαια και οι ανταγωνιστές τους στον ΑΝΤ1 Game Of Chefs, δεν πήγαν καθόλου καλά. Στην Αθήνα πριν λίγες ημέρες βρέθηκε ο Ατζούν για να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Είχε πολλες επαφές με την παραγωγή, αλλά και με το κανάλι για να δει αν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση.

Ο Τούρκος παραγωγός αφού αξιολόγησε την κατάσταση πήρε την απόφαση να κατέβει άμεσα το ριάλιτι. Πρότεινε στον ΣΚΑΙ να βάλει κάτι άλλο στην θέση του μέχρι να βγει το Survivor.

Στο κανάλι έπαθαν πολλαπλά εγκεφαλικά με την πρόταση του Ατζούν αφού είναι βέβαιο ότι ο σταθμός θα πληγεί σημαντικά, όταν κατεβάζει ριάλιτι τόσο σύντομα ως αποτυχημένο.

Τελικά σύμφωνα με πληροφορίες η λύση που βρέθηκε για να συνεχίσει το ριάλιτι, είναι να μείνει στον αέρα ακόμα 3 εβδομάδες το πολύ. Ταυτόχρονα το κανάλι να το μπουστάρει όσο περισσότερο μπορεί. Αν μετά και από αυτήν προσπάθεια δεν δούνε φως τότε θα έχουμε το τέλος του Top Chef. Φυσικά και μια μεγάλη ήττα του “Βασιλιά” των ριάλιτι Ατζούν Ιλιτζαλί.

Πηγή: sports365.gr

 

Ανατροπή με Survivor - Αυτή είναι η απόφαση Ατζούν, μπαίνουν στο αεροπλάνο - Πασίγνωστοι παίκτες

Για τον Σεπτέμβριο του 2022 μετατίθεται η διεξαγωγή του Survivors All Stars! Παρά την φημολογία ότι πρόκειται να διεξαχθεί σύντομα, η all star εκδοχή μετατίθεται για έναν χρόνο αργότερα.

Τώρα, όσον αφορά στο κανονικό Survivor, μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου οι παίκτες θα πρέπει να έχουν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.

Βέβαια, η εκπλήξη την οποία δεν περιμέναμε είναι η εξής παρακάτω: Στο παιχνίδι επιβίωσης θα συμμετέχουν παίκτες από παλαιότερα Survivor, που ήδη έχουμε και αυτή θα είναι η μεγάλη ανατροπή!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags