Facebook Pixel Big Brother: Έρχονται... ξεμαλλιάσματα στο Big Brother - Μπαίνουν νέοι παίκτες - Έρχονται… Σάκης και Μαριαλένα!
Life
| 2021-09-22 09:20:00

Κίνηση-ματ στο Big Brother... γίνεται Survivor - Μπαίνουν νέοι παίκτες - Έρχονται… Σάκης και Μαριαλένα

Sportdog Team
Κίνηση-ματ στο Big Brother... γίνεται Survivor - Μπαίνουν νέοι παίκτες - Έρχονται… Σάκης και Μαριαλένα

Τα πάνω-κάτω στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Νέοι παίκτες θα μπουν στον «Μεγάλο Αδελφό» τις επόμενες ημέρες (ίσως έχουμε ανακοινώσεις την Παρασκευή) και αναμένεται να προκαλέσουν... πανικό. Είναι νυν και πρώην σχέσεις των παικτών. Θα θυμίσουν... Survivor!

Νέες αλλαγές ετοιμάζεται να κάνει η παραγωγή του Big Brother σε μια ακόμα προσπάθεια της να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης του ριάλιτι και να δώσει το κάτι παραπάνω στους τηλεθεατές για να το παρακολουθήσουν.

Σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές και τα spoiler που κυκλοφορούν εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα, η παραγωγή προσπαθεί να κάνει το κάτι παραπάνω, που θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Οι καυγάδες και τα πλάνα του Παναγιώτης και της Ανχελίτα απο το μπάνιο, δεν μπορούν να παίζουν διαρκώς και σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο να βλέπεις να τσακώνονται μονίμως οι ίδιοι και οι ίδιοι.

Κάπου καταντάει κουραστικό. Το φρεσκάρισμα λοιπόν είναι το επόμενο βήμα και σύμφωνα με το spoiler ίσως και αυτή την Παρασκευή στο Live θα έχουμε την είσοδο δύο ακόμα παικτών οι οποίοι θα πρέπει να καλύψουν το κενό της Γιώτας και του Στέφανου που αποχώρησαν οικειοθελώς.

Τώρα αυτό που διαρρέεται απο πηγές προσκείμενες στο κανάλι είναι ότι αυτά τα δύο άτομα έρχονται για να μείνουν και μάλιστα για να προκαλέσουν πανικό με την είσοδο τους αφού θα ανακατέψουν την τράπουλα σε τέτοιο βαθμό που αναμένεται να κάνουν πάταγο.

Η ίντριγκα και το ανακάτεμα θα είναι το βασικό στοιχείο απο εδώ και στο εξής αφού εκτός απο τις πιπεράτες στιγμές του ζευγαριού κανένας άλλος δεν έχει δημιουργήσει κάτι έτσι ώστε να τους δείξει η κάμερα. Ήδη οι φήμες λένε ότι έχουν δοθεί συγκεκριμένες οδηγίες στους νέους παίκτες και το μόνο που μένει είναι να δούμε πότε θα κάνουν την είσοδο τους στο σπίτι του Big Brother.

Πηγή: tvfreaks.gr


Το Big Brother γίνεται... Survivor!

Νέοι παίκτες έρχονται στο big brother και είναι πιο στοχευμένοι και πιο εξειδικευμένοι από ποτέ. Το σπίτι του μεγάλου αδελφού γίνεται Survivor και Καραϊβική

Ένα πράγμα που πρέπει να αναγνωρίσουμε στον ΣΚΑΪ είναι ότι ξέρει από ριάλιτι γιατί το κάνει χρόνια και μάλλον το κάνει καλά. Οι άνθρωποι της παραγωγής ξέρουν να διακρίνουν και ξέρουν και πως και που θα στρίψουν το καράβι.

Στο Survivor που μόλις τελείωσε ήξεραν ότι αυτό που πρέπει να πουλήσει είναι το ζευγάρι και η ίντριγκα και φρόντισαν στην πορεία με διαφορετικές κινήσεις με κατευθύνουν το ριάλιτι προς αυτή την κατεύθυνση.

Και τώρα στο big brother έχουμε αντίστοιχο σενάριο. Ένα ήδη ζευγάρι που έχει δημιουργηθεί, ψήνεται το δεύτερο οπότε τι καλύτερο από το να μπει μέσα ένας πρώην και ένας νυν;

Πηγή: koolnews.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags