Facebook Pixel Αντώνης Κανάκης: Ανατροπή με τους "Ράδιο Αρβύλα" - Υπογράφουν άμεσα σε μεγάλο κανάλι - "Τελειώνουν" γνωστό ριάλιτι!
Life
| 2021-09-23 09:20:00

Ανατροπή με τους "Ράδιο Αρβύλα" - Υπογράφουν άμεσα σε μεγάλο κανάλι - "Τελειώνουν" γνωστό ριάλιτι!

Sportdog Team
Ανατροπή με τους "Ράδιο Αρβύλα" - Υπογράφουν άμεσα σε μεγάλο κανάλι - "Τελειώνουν" γνωστό ριάλιτι!

Η απόφαση της διοίκησης του σταθμού να... κόψει ή να τελειώσει πιο γρήγορο ένα από τα φετινά ριάλιτι, φέρνει και πάλι την παρέα του Αντώνη Κανάκη στις οθόνες μας.

Το θρίλερ με τους Ράδιο Αρβύλα συνεχίζεται, αφού ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν και πού θα βρεθούν τη νέα σεζόν. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι μία πόρτα που φάνηκε να κλείνει πριν από μερικές ημέρες άρχισε πάλι να ανοίγει.

Ανατροπή στην ανατροπή για τους Ράδιο Αρβύλα! Το κόψιμο ριάλιτι που μπορεί να τους φέρει ξανά στις οθόνες μας.

Στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1, όταν συζητήθηκε το θέμα των Ράδιο Αρβύλα, ο Τζώρτζης Ποφάντης υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει χώρος. Και αυτή ήταν η αλήθεια όπως παρουσιάστηκε από τον Ποφάντη.

Ο ΑΝΤ1 και το Open ήταν οι δύο βασικοί υποψήφιοι για να κλείσουν με τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του. Όμως και με τους δύο φάνηκε πως υπάρχουν διαφορές οι οποίες στάθηκαν ικανές για να μην πέσουν οι υπογραφές.

Κι ενώ το κανάλι του Αμαρουσίου φάνηκε να αποσύρεται, τα τελευταία 24ωρα υπάρχει μία αλλαγή. Κι σε αυτό ευθύνεται το Game of chefs. Το ριάλιτι μαγειρικής δεν έχει τα νούμερα που περίμεναν στον σταθμό. Και ήδη οι πρώτες φήμες περί κοψίματός του εμφανίστηκαν.

Οπότε ανοίγει ξανά η κουβέντα με τους Ράδιο Αρβύλα. Άσχετα αν δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο επίσημα. Και δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί αφού δεν υπάρχει κάτι επίσημο για το Game of chefs.

Να σημειώσουμε ότι ο Αντώνης Κανάκης έχει αποφασίσει να παίζει τέσσερις φορές την εβδομάδα το Ράδιο Αρβύλα και μια το Βινύλιο. Και αυτή είναι η βασική διαφωνία του με τα κανάλια που έχει μιλήσει. Δεν αποκλείεται όμως μετά τις τελευταίες εξελίξεις να δεχθούν τον όρο του.

Πηγή: iciao.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags