Facebook Pixel Ρουκ Ζουκ: Ερωτικά Υπονοούμενα και η επική αντίδραση της Ζέτας
Life
| 2021-09-24 09:00:00

"Ερωτικά" υπονοούμενα για κούκλα παίκτρια του Ρουκ Ζουκ - Επική αντίδραση από Μακρυπούλια (Vid)

Sportdog Team
"Ερωτικά" υπονοούμενα για κούκλα παίκτρια του Ρουκ Ζουκ - Επική αντίδραση από Μακρυπούλια (Vid)

Οι φίλες της την... έκαψαν στον αέρα, καθώς προσπάθησαν να περιγράψουν στην ξανθιά παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού, πώς πέρασαν στις διακοπές τους. Έδωσαν όμως παραπάνω πληροφορίες από όσες έπρεπε!

Ζέτα Μακρυπούλια - Ρουκ Ζουκ: Με εντυπωσιακές παρουσίες ξεκίνησε και η νέα σεζόν για το Ρουκ Ζουκ, όπου και φέτος δεν λείπουν οι κορυφαίοι διάλογοι.

Στο πρώτο λοιπόν επεισόδιο της χρονιάς, γνωρίσαμε μια παίκτρια που οι φίλες της την φωνάζουν «λουρί». Η Ζέτα Μακρυπούλια, όπως ήταν αναμενόμενο, μόλις το άκουσε ήθελε να μάθε όλες τις λεπτομέρειες.

Κάπως έτσι ξεκίνησε η συζήτηση για τις καλοκαιρινές διακοπές και όσα ακολούθησα, είναι απλά επικά. Όπως και τα σχόλια της Ζέτας!

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ανατροπή με Μαρκυπούλια - Τινάζει στον... αέρα το πρόγραμμα για τα λεφτά - Χαμός με Αρναούτογλου

 

 

Το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια για την κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» παίζει δυνατά το τελευταίο διάστημα, ωστόσο το κανάλι του ΑΝΤ1 δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε ανακοινώσεις, καθώς παραμένουν «ανοιχτά» πολλά βασικά θέματα που πρέπει να διευθετηθούν.

 

Η παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ» βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι και αυτό είπε στην κάμερα του Breakfast @Star που την πέτυχε καθοδόν.

«Δεν ξέρω αν θα με δείτε στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και δεν έχω κάτι να σας πω. Τώρα πάω μέσα να δω», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ονόματα που ακούγονται για την κριτική επιτροπή, εκτός από αυτό της Ζέτας, είναι του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Τάκη Ζαχαράτου, ενώ για την παρουσίαση έχει «παίξει» αυτό του Κρατερού Κατσούλη και του Νικόλα Ράπτη.

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ του MEGA και όσα ειπώθηκαν στον... αέρα της εκπομπής της Ελονώρας Μελέτη, η κλεισμένη συμφωνία της Ζέτας Μακρυπούλια με τον ΑΝΤ1, έχει... κολλήσει λόγω του οικονομικού.

Δείτε το βίντεο:|
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags