Facebook Pixel Γρηγόρης Αρναούτογλου - Γιώργος Λιάγκας: "Χουνέρι" Αρναούτογλου σε Λιάγκια - Του πήρε την εκπομπή μέσα από τα χέρια - "Καρφιά" on air (Vid)
Life
| 2021-09-24 23:45:00

"Χουνέρι" Αρναούτογλου σε Λιάγκια - Του πήρε την εκπομπή μέσα από τα χέρια - "Καρφιά" on air (Vid)

Sportdog Team
"Χουνέρι" Αρναούτογλου σε Λιάγκια - Του πήρε την εκπομπή μέσα από τα χέρια - "Καρφιά" on air (Vid)

Το ήθελε πάρα πολύ ο παρουσιαστής του Πρωινού, έκανε τα πάντα, πίεσε, αλλά... τον έφαγε ο Γρηγόρης!
 

Το δικό του παράπονο αλλά και τα καρφιά του πέταξε ο ο Γιώργος Λιάγκας στον

τηλεοπτικό αέρα ύστερα από την είδηση ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα βρίσκεται στο Ελλάδα έχεις ταλέντο

«Σε ό,τι αφορά στους συμμετέχοντες, θεωρώ, ότι ορθώς -δεν το λέω ειρωνικά, για να μην

παρεξηγηθώ- είναι μια εκπομπή στημένη, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δηλαδή, είναι το μεγάλο όνομα, είναι ο άνθρωπος που ουσιαστικά θα κατευθύνει τα νήματα σε επίπεδο παρουσίασης – κριτικής επιτροπής.

Είναι το show του Γρηγόρη. Ξεκάθαρα. Δεν το λέω για κακό. Όμως είναι η αλήθεια.

Δηλαδή, το Ελλάδα έχεις Ταλέντο ποιος το κάνει; Ο Γρηγόρης. Είναι το show του Γρηγόρη. Για καλό το λέω»

"Πάγωσαν" στον ΑΝΤ1 με τη... βόμβα Λιάγκα - Ανακοίνωση για Χατζηνικολάου, Μακρυπούλια, Παπαδάκη >Γιώργος Λιάγκας - Νίκος Χατζηνικολάου: Όπως συνηθίζεται κάθε Σεπτέμβριο, ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε το πρόγραμμα της σεζόν 2021 -2022. Όμως, αντί για το καθιερωμένο κάλεσμα, η παρουσίαση ήταν διαδικτυακή, εναρμονισμένη με τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού.

Το πρόγραμμα ανακοίνωσαν ο γενικός διευθυντής προγράμματος του σταθμού Τζώρτζης Ποφάντης και η γενική διευθύντρια του ΑΝΤ1 Στέλλα Λίτου, οι οποίοι αναφέρθηκαν με λεπτομέρειες στις εκπομπές που θα δούμε, ψυχαγωγικές και ενημερωτικές, καθώς και στην φιλοσοφία πίσω από το πρόγραμμα.

Έτσι, πληροφορηθήκαμε για πρώτη φορά επισήμως ότι το «Ντέρτι», η νέας σειρά δια χειρός συντελεστών των «Άγριων Μελισσών», βρίσκεται στη φάση της προπαραγωγής, τις ημερομηνίες που θα κάνουν πρεμιέρα οι διάφορες εκπομπές, τις ελληνικές ταινίες που θα δούμε κατ’ αποκλειστικότητα από τον ΑΝΤ1 («Ο άνθρωπος του Θεού», «Σμύρνη μου αγαπημένη») και πολλά ακόμα.

Μόνο που, απ’ ό,τι φαίνεται, οι επιτελείς του ΑΝΤ1 κρατούν ακόμα έναν άσο στο μανίκι τους, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα στο «Πρωινό».
Ο λαλίστατος παρουσιαστής του «Πρωινού» κοψοχόλιασε τη Φαίη Σκορδά όταν, μετά από την προβολή του ρεπορτάζ για το νέο πρόγραμμα του σταθμού, πρόσθεσε: «Ο Τζώρτζης Ποφάντης ανακοίνωσε το 97% του προγράμματος του ΑΝΤ1. Υπάρχει και κάτι που δεν είπε, που είναι βόμβα μεγατόνων» είπε ο παρουσιαστής, προκαλώντας την περιέργεια των παραβρισκόμενων στο στούντιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags