Facebook Pixel Ζέτα Μακρυπούλια - Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ανατροπή με Ζέτα Μακρυπούλια - Αυτή θα είναι η νέα εκπομπή - "Χουνέρι" σε Γρηγόρη Αρναούτογλου
Life
| 2021-09-28 15:02:00

Ανατροπή με Ζέτα Μακρυπούλια - Αυτή θα είναι η νέα εκπομπή - "Χουνέρι" σε Γρηγόρη Αρναούτογλου

Sportdog Team
Ανατροπή με Ζέτα Μακρυπούλια - Αυτή θα είναι η νέα εκπομπή - "Χουνέρι" σε Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τα πάνω-κάτω στον ΑΝΤ1 μετά από απόφαση της παρουσιάστριας. Σε ποιον έριξε... άκυρο, ο ρόλος του Γρηγόρη και η νεά εκπομπή που ετοιμάζει και δεν θα θυμίζει σε τίποτα όσα βλέπουμε τα τελευταία χρόνια.

Ζέτα Μακρυπούλια - Γρηγόρης Αρναούτογλου: Μία βραδινή εκδοχή του γνωστού παιχνιδιού Rouk Zouk που παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια, επιθυμούν στον ΑΝΤ1. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, οι σκέψεις είναι αυτή η εκπομπή να ενταχθεί στην prime time ζώνη μία με δύο φορές την εβδομάδα.

Οι παίκτες θα είναι celebrities και θα συμμετέχουν στο παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό. Η ατμόσφαιρα στο παιχνίδι θα μοιάζει με… πάρτι όπου θα υπάρχει και dj, ενώ επιθυμία του καναλιού είναι να υπάρχει και κοινό.

Παρουσιάστρια θα είναι και πάλι η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία σημειώνεται πως είπε όχι στην πρόταση να είναι στην κριτική επιτροπή του “Ελλάδα έχεις Ταλέντο” και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ οι λόγοι δεν ήταν μόνο οικονομικοί. Όπως τόνισαν με νόημα και στην εκπομπή του MEGA, η παρουσία του Γρηγόρου Αρναούτογλου επίσης... είχε σημασία.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags