Facebook Pixel Τροχός της Τύχης: Η γκάφα της χρονιάς στον "Τροχό της Τύχης" - ’Έχασε τα λεφτά για απίστευτο λάθος κι ένα γράμμα (Vid)
Life
| 2021-09-30 09:20:00

Η γκάφα της χρονιάς στον "Τροχό της Τύχης" - ’Έχασε τα λεφτά για απίστευτο λάθος κι ένα γράμμα (Vid)

Sportdog Team
Η γκάφα της χρονιάς στον "Τροχό της Τύχης" - ’Έχασε τα λεφτά για απίστευτο λάθος κι ένα γράμμα (Vid)

Ήταν σίγουρος πως το ήξερε. Και να μη το ήξερε βέβαια, εκεί που είχε φτάσει, θα το έβρισκε κι ένα μικρό παιδάκι. Κι όμως, κατάφερε να κάνει λάθος. Τι άλλο θα δούμε και τι άλλο θ’ ακούσουμε…
 

Τροχός της Τύχης: Στο Ποδόσφαιρο -και εν γένει σε κάθε άθλημα που παίζεται με μπάλα- υπάρχει μία σοφή φράση που συμπυκνώνει τη Στατιστική σε πέντε λέξεις: «Όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται…».

 

Πρόκειται για τεράστια αλήθεια, που είναι βγαλμένη από τη Ζωή και (θα) τη διέπει εις το διηνεκές· η έννοια που πρωταγωνιστεί και στα δύο σκέλη τού αποφθέγματος είναι το «Απίθανο».

 

Ως εκ τούτου, υπάρχουν άνθρωποι που έχοντας ψήγμα ευκαιρίας -ή ακόμη και εκ τού μηδενός- δύνανται να μεγαλουργήσουν και να επιτύχουν το Απίθανο, και υπάρχουν κι άνθρωποι που βρίσκονται μπροστά σε μία τεράστια ευκαιρία και -παρ’ ότι έχουν ως συμμάχους σύμπασες τις πιθανότητες- καταφέρνουν επίσης το Απίθανο και πετούν τη θεωρητικώς σίγουρη επιτυχία στα σκουπίδια.

Όλα χάνονται, λοιπόν…

Αυτή η απευκταία εκδοχή τού Απίθανου έλαβε χώρα και στο τηλεπαιχνίδι «Ο Τροχός τής Τύχης», όπου δεν πιστεύαμε τι εξελισσόταν στις οθόνες μας.

Τελευταίος γύρος. Ο παίκτης βρίσκεται μία ανάσα πριν από τον τελικό·η εικόνα που ξεδιπλώνεται ενώπιόν του είναι ο «Ορισμός τής Τεράστιας Ευκαιρίας» και το μόνο που έχει να κάνει, είναι να βρει την πασιφανή λύση στο κουΐζ.

 

Οποία σημειολογία· η κατηγορία ονομάζεται «Στο Ιατρείο» και -τρόπον τινά- προαναγγέλλει την «άρρωστη» απάντηση.

Για να μη σάς χαλάσω το δικαίωμα στην έκπληξη, δείτε κι ακούστε -στο ακόλουθο βίντεο- ποια απάντηση εδόθη.

Και φρίξτε ελεύθερα…

 

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags