Facebook Pixel Ζέτα Μακρυπούλια - Ρουκ Ζουκ: Aπίθανη απάντηση παίκτριας για την Αθήνα στο Ρουκ Ζουκ - Η ατάκα για το πουλιά... σόκαρε τη Ζέτα (Vid)
Life
| 2021-09-30 09:40:00

Aπίθανη απάντηση παίκτριας για την Αθήνα στο Ρουκ Ζουκ -Η ατάκα για το πουλιά...σόκαρε τη Ζέτα (Vid)

Sportdog Team
Aπίθανη απάντηση παίκτριας για την Αθήνα στο Ρουκ Ζουκ -Η ατάκα για το πουλιά...σόκαρε τη Ζέτα (Vid)

Δυνατές ομάδες και φέτος στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, όπου σχεδόν κάθε μέρα η Ζέτα Μακρυπούλια ακούει... εντυπωσιακά μαργαριτάρια.

Ζέτα Μακρυπούλια - Ρουκ Ζουκ: Εντυπωσιακά ξεκίνησε και η νέα σεζόν για το Ρουκ Ζουκ, όπου και φέτος δεν λείπουν οι κορυφαίοι διάλογοι.

Στις τελευταίες εκπομπές λοιπόν, υπήρχε μία παρέα κοριτσιών που έδωσε… ρεσιτάλ προσπαθώντας να περιγράψουν τι κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και τι ακριβώς είναι η Αθήνα. Και μη βιάζεστε να απαντήσετε, γιατί μπορεί να μην γνωρίζατε πως είναι… χώρα.

Και οι αντίπαλοι πάντως ήταν δυνατοί, καθώς όπως μάθαμε, τα πουλιά που μαζεύονται στο Σύνταγμα δεν είναι περιστέρια, αλλά σπουργίτια.

Άφωνη έμεινε η Ζέτα Μακρυπούλια με όσα άκουσε! Δείτε τις αντιδράσεις της στο παρακάτω βίντεο…

 


"Προσβολές" στο Ρουκ Ζουκ για τη Ζέτα Μακρυπούλια - Ήθελε να φύγει από την εκπομπή (ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισοδιακά ξεκίνησε ο νέος κύκλος επεισοδίων στο «Ρουκ Ζουκ», καθώς η Ζέτα Μακρυπούλια από τα πρώτα κιόλας γυρίσματα… βρήκε τον μπελά της.

Τι και αν συνήθως οι παίκτες που πηγαίνουν στο παιχνίδι την «αποθεώνουν« για την ομορφιά της, βρέθηκε κι ένας που δεν σταμάτησε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό να την… κράζει για την διαφορά ηλικίας τους!

Η όμορφη Ζέτα τον διόρθωσε πολλές φορές ευγενικά, όμως αυτός συνέχισε να πετάει σπόντες, μέχρι που τελικά η παρουσιάστρια δεν άντεξε και… ζήτησε να φύγει!

Δείτε το απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ μετά το 8.40’’:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags