Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλος ο Γιώργος Αγγελόπουλος στον αέρα εκπομπής! Γιατί επέστρεψε στα ποδοσφαιρικά γήπεδα;
Life
| 2021-09-30 12:19:00

Έξαλλος ο Γιώργος Αγγελόπουλος στον αέρα εκπομπής! Γιατί επέστρεψε στα ποδοσφαιρικά γήπεδα;

Sportdog Team
Έξαλλος ο Γιώργος Αγγελόπουλος στον αέρα εκπομπής! Γιατί επέστρεψε στα ποδοσφαιρικά γήπεδα;

Ερώτηση δημοσιογράφου προκάλεσε έντονη αμηχανία στον νικητή του τηλεοπτικού Survivor.

Το παρών σε ένα φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα που διοργάνωσε ο Μάρκος Σεφερλής για τη στήριξη του μικρού Γιάννη Βολιώτη που θα υποβληθεί σε μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων έδωσε το βράδυ της Τετάρτης (30/9) ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” με την δημοσιογράφο Ελένη Ευσταθίου να τον ρωτά μεταξύ άλλων για τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια.

Η ερώτηση αυτή φαίνεται πως προκάλεσε μια έντονη αμηχανία στον ίδιο, όπου απάντησε αμέσως μετά: «Είμαστε εδώ για τον Γιαννάκη” και αμέσως μετά σηκώθηκε έφυγε. Στο μεταξύ, ανακοινώθηκαν και κάποια ευχάριστα νέα για τον νικητή του Survivor 1.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ». Μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην επικοινωνία που δεν έχει πια με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, τον παραγωγό του Survivor.

Αμέσως μετά λοιπόν την αποκάλυψη που έκανε για την προσωπική του ζωή, ο ίδιος ανέφερε πως παρόλο που είχαν συζητήσει για την παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης, τελικά δεν ήρθαν σε μια κοινή συμφωνία.

«Προσωπικά έχω να μιλήσω με τον κύριο Ατζούν από τον τελικό του παιχνιδιού μας. Με τον ίδιο. Ούτε κάποιος συνεργάτης του μάς έφερε σε επαφή όσον αφορά το Survivor All Star. Δεν ξέρω αν υφίσταται και All Star. Παρά μόνο για το Survivor 2, το Survivor 3 και την παρουσίαση του 4.

Είχαμε συζητήσει λίγα περισσότερα πράγματα για την παρουσίαση του τελευταίου κύκλου. Τελικά δεν καταφέραμε να συνεργαστούμε. Δεν αποφασίσαμε να συνεργαστούμε. Το έκανε ο Γιώργος και μπράβο του, το έκανε τελευταία στιγμή και δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς αλλά είναι πολύ έμπειρος.

Επειδή ακούω πολλά για λεφτά και γενικά μπορεί ο κόσμος να νομίζει ότι και γω είμαι κάποιος… Δεν είμαι ούτε ο λεφτάς, ούτε επιδιώκω να κάνω κάτι με γνώμονα τα λεφτά. Όχι γιατί περιφρονώ τα χρήματα ή τις προτάσεις, αλλά δεν ήταν κάτι που μου ταίριαζε».

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags