Facebook Pixel Νίκος Μουτσινάς: Κεραμίδα για Μουτσινά! Του… ανακοίνωσαν ότι "κόβεται" η εκπομπή του live - "Φεύγουμε δηλαδή;" (Vid)
Life
| 2021-10-01 22:08:00

Κεραμίδα για Μουτσινά! Του… ανακοίνωσαν ότι "κόβεται" η εκπομπή του live - "Φεύγουμε δηλαδή;" (Vid)

Sportdog Team
Κεραμίδα για Μουτσινά! Του… ανακοίνωσαν ότι "κόβεται" η εκπομπή του live - "Φεύγουμε δηλαδή;" (Vid)

Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε μπροστά του. Το τηλέφωνο που ήθελε να κάνει στο Φάληρο και η πρότασή του να αλλάξει ώρα και να πάει στη βραδινή ζώνη, μετά το Big Brother...

Άφωνος έμεινε ο Νίκος Μουτσινάς με το ρεπορτάζ που μεταφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή του MEGA και το οποίο «έπαιξε» και στη δική του εκπομπή λίγες ώρες αργότερα.

Συγκεκριμένα, προέβαλαν το ρεπορτάζ για τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και σύμφωνα με όσα ακούστηκαν, το κανάλι του Φαλήρου την ετοιμάζει για τη μεσημεριανή ζώνη. Η εκπομπή θα είναι… προαναγγελία για το βραδινό επεισόδιο του Survivor!

Μόλις είδε λοιπόν το βίντεο… πάγωσε και σχολίασε «Φεύγουμε δηλαδή; Να φύγουμε, εγώ δεν έχω θέμα. Πού να πάμε όμως; Τόσες ώρες υπάρχουν και τόσες συχνότητες. Πάμε πιο αργά. Μετά το Big Brother. Πάντως το Πανόραμα Survivor μεσημέρι ήταν. Άρα πακετάρετε. Ρε τι μαθαίνουμε, από τις άλλες εκπομπήες...»

Δείτε το απίθανο ΒΙΝΤΕΟ μετά το 5.41:

 

Τα... τίναξε όλα στον αέρα η Μακρυπούλια - Άφησε… παγωτό τον Αρναούτογλου - "Χουνέρι" σε Μουτσινά

Αλλαγές της τελευταίας στιγμής υπήρξαν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, μεταγραφές και πολύ παρασκήνιο πίσω από τις τελευταίες αποφάσεις του καναλιού.

Όλοι λοιπόν περιμένουν την πρεμιέρα του Ελλάδα έχεις Ταλέντο, για το οποίο βγήκε πλέον και η επίσημη ανακοίνωση, από την οποία μάθαμε πως τα μέλη της επιτροπής θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, Τάκης Ζαχαράτος, Κρυσταλλία Ρήγα και Έλενα Χριστοπούλου.

Η τελευταία μάλιστα, χάλασε την τελευταία μέρα τη συμφωνία με το OPEN και ήρθε στο σόου, όπου πήρε τη θέση της Ζέτας Μακρυπούλια. Η γνωστή παρουσιάστρια είπε «όχι» στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή και επιφυλάσσοντας μια μεγάλη έκπληξη και στους δημοσιογράφους αλλά και στο κανάλι το οποίο απέδωσε την άρνηση της στο γεγονός ότι η Ζετα θα κάνει και το Celebrity Rouk Zouk φέτος.

 

Ήταν όμως αυτό η αιτία ή απλά, όπως διαβάζουμε στα ρεπορτάζ, η αφορμή για να ζητήσει περισσότερα χρήματα που τελικά το κανάλι δεν ήθελε να πληρώσει με αποτέλεσμα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή να βγει στην αγορά προς αναζήτησή ενός ακόμα προσώπου!

Η Ζέτα Μακρυπούλια πάντως δεν θα… σκάσει, καθώς και στη φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά και για την ώρα παίζει χωρίς αντίπαλο στη ζώνη της. Η τηλεθέαση του Ρουκ Ζουκ είναι υψηλή και συνήθως τη φέρνει στην πρώτη θέση.

Χαρακτηριστικά, την Πέμπτη αγαπημένο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 που κάνει το χιούμορ και τον αυθορμητισμό καθημερινή υπόθεση, σημείωσε στη ζώνη του μέσο όρο 20,3% με 5,9 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό και τον πολύ καλό της φίλο Νίκο Μουτσινά με το «Καλό Μεσημεράκι» στο ΣΚΑΪ. Αξίζει να σημειωθεί πως στους άνδρες η τηλεθέαση χτύπησε κόκκινο, αγγίζοντας σε επιμέρους κοινό το 74%, ενώ στις γυναίκες έφτασε το 32,6%.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags