Facebook Pixel GNTM: Η... γκάφα της χρονιάς στο GNTM - Γέλασε όλη η Ελλάδα με την απορία παίκτριας - Είναι δυνατόν; (Vid)
Life
| 2021-10-06 09:20:00

Η... γκάφα της χρονιάς στο GNTM - Γέλασε όλη η Ελλάδα με την απορία παίκτριας - Είναι δυνατόν; (Vid)

Η... γκάφα της χρονιάς στο GNTM - Γέλασε όλη η Ελλάδα με την απορία παίκτριας - Είναι δυνατόν; (Vid)

Έγινε χαμός στο twitter με όσα είπε On camera. Πώς γίνεται, πού ζούσε τόσα χρόνια;

Για ακόμη μια χρονιά, τα επίδοξα μοντέλα του GNTM δεν γνωρίζουν βασικά πράγματα αλλά και πασίγνωστους καλλιτέχνες, χαρίζοντάς μας απολαυστικές στιγμές!

 

Στο αποψινό επεισόδιο του reality μόδας, ο Γιώργος Καράβας χαρακτήρισε την Μελίνα ως… Sharon Stone λέγοντάς της πόσο μοιάζει με την διάσημη σταρ του Hollywood. Ωστόσο, η αντίδραση της 20χρονης ήταν επική, καθώς φαίνεται πως δεν έχει ιδέα για ποια μιλούσαν…

Όπως ήταν επόμενο, αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να κοροϊδεύουν την Μελίνα!

Δες το βίντεο:

Σάλος με το GNTM: Το σχεδόν… ακατάλληλο πλάνο της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ!

Το εντυπωσιακό ID Catwalk οδήγησε στο επεισόδιο της Δευτέρας, τους 41 τοπ υποψήφιους του GNTM 4 στη 2η φάση του bootcamp, που δεν είναι άλλη από μια επαγγελματική φωτογράφιση.

Πριν τα μοντέλα ξεκινήσουν να ποζάρουν για μια θέση στο σπίτι του ριάλιτι μόδας του Star η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και ο Γιώργος Καράβας τους έδειξαν τι θα ήθελαν να δουν οι κριτές.

Η αναπαράσταση σκηνής καλοκαιρινού φλερτ σε μια εποχή, που το να τραβήξεις το βλέμμα του γείτονα δεν ήταν τόσο εύκολο όσο ένα κλικ στο Instagram, το πλύσιμο του αυτοκινήτου αποτελούσε την τέλεια πρόφαση για μια αθώα πρόκληση.

Ωστόσο η νέα κριτής του GNTM όχι μόνο δίδαξε πόζα, αλλά έβαλε... φωτιά στο σετ σε σημείο που όσο νερό και να έριχναν κατά τη διάρκεια του πλυσίματος του αυτοκινήτου δεν έλεγε να σβήσει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags