Facebook Pixel Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Αυτή είναι η γνωστή τραγουδίστρια που θέλει ο Ατζούν στο Survivor - Ξέρει καλά από ριάλιτι (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2021-10-09 00:12:00

Αυτή είναι η γνωστή τραγουδίστρια που θέλει ο Ατζούν στο Survivor - Ξέρει καλά από ριάλιτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αυτή είναι η γνωστή τραγουδίστρια που θέλει ο Ατζούν στο Survivor - Ξέρει καλά από ριάλιτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τούρκος παραγωγός ρίχνει το μπάτζετ, λόγω οικονομικών δυσκολιών, όμως ετοιμάζει ένα πολύ δυνατό... ρόστερ για τον Άγιο Δομίνικο. Στόχος του είναι η τηλεθέαση, τα νούμερα και να καλύψει τη χασούρα από το Top Chef.

Survivor - Ατζούν Ιλιτζαλί: Μετά τις αποτυχίες στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και τη χαμηλή τηλεθέαση όλοι στο σταθμό έχουν στραφεί προς το survivor που πρέπει να γίνει το ιδανικό καστ.

Για το λόγο αυτό έχουν πέσει με τα μούτρα και ψάχνουν άτομα τα οποία είναι ήδη αναγνωρίσιμα τα οποία και θα μπουν στους μαχητές. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για το φετινό survivor.

Θέλουν παίκτες που το κοινό ξέρει τι θα περιμένει από αυτούς. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες στο Koolnews ξέρουμε ότι ο Ατζούν έδωσε το Okay για να κλείσουν από τώρα αν είναι δυνατόν τον Παναγιώτη Πέτσα και την Ανχελίτα!

Θέλει νεαρά άτομα παθιασμένα και αυτή τη στιγμή το ζευγάρι Παναγιώτη Ανχελίτα δείχνει να είναι ο νούμερο ένα στόχος για τον Τούρκο παραγωγό. Είναι ένα ζευγάρι το οποίο δεν έχουν γνωριστεί όσο θα έπρεπε και δεν έχουν μάθει να ζουν σε δύσκολες συνθήκες.

Αυτό ιντριγκάρει την παραγωγή του Survivor αφού θέλει να δει ένα ζευγάρι το οποίο ουσιαστικά δεν έχει μοιραστεί πράγματα στην καθημερινότητα και δεν έχει τριβεί από αυτήν να πέσει κατευθείαν στα βαθιά έχοντας να αντιμετωπίσει την πείνα στην κακουχία και τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

Λέτε να γίνει το μπαμ και να τους δούμε από το Big Brother στο survivor. Τις επόμενες μέρες θα έχουμε εξελίξεις

Πηγή: koolnews.gr

Το διόλου κατάλληλο πλάνο της ξανθιάς στο Big Brother - Την έριξαν στην πισίνα και την έγδυσαν (Vid)

Big Brother: Μιχάλης Ευριπιώτης και Μαρία Αλεξόγλου ήταν το τελευταίο ζευγάρι στη δοκιμασία της εβδομάδας στο σπίτι του «Big Brother» και η αποστολή τους ήταν να στραγγίξουν κάποια εξαρτήματα που φορούσαν, μέσα σε ένα μεγάλο δοχείο με νερό, με στόχο να ανέβει η στάθμη και κάποια στιγμή να βγάλουν από το δοχείο ένα μπαλάκι.

Το καπάκι του δοχείου είχε τρύπες μέσα από τις οποίες θα έβγαινε το μπαλάκι. Λίγο πριν τελειώσει ο διαθέσιμος χρόνος, οι δύο παίκτες κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη δοκιμασία.

Στο διάστημα του αγώνα που έδωσαν, καθώς έπρεπε να βουτήξουν τα εξαρτήματά τους στο νερό της πισίνας για να τα στραγγίξουν στα δοχεία, η Μαρία Αλεξόγλου χάρισε σε σκηνοθέτη και  τηλεοπτικό κοινό λήψεις… απείρου κάλλους.

Άλλωστε, πρόκειται για μια πολύ γυμνασμένη κοπέλα που μαζί με την Ανχελίτα και τη Σαμάνθα θεωρούνται τα πιο εvτυπωσιακά κ0ρμιά του «Big Brother».

Μετά τη δοκιμασία, οι παίκτες μαζεύτηκαν στο σαλόνι για να τους ανακοινωθεί το έπαθλο, ενώ η Σαμάνθα έλεγε στη Βαρσάμη πως άκουσε κάποιους παίκτες να αναφέρουν ότι είναι ευκαιρία να ψηφιστούν όσοι δε συμμετείχαν στο αγώνισμα.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags