Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Αγγελική Νικολούλη έκανε το μεγάλο spoiler - Έρχεται αποκάλυψη ΣΟΚ - Επιβεβαίωσε τις φήμες! (Vid)
Life
| 2021-10-20 09:20:00

Η Αγγελική Νικολούλη έκανε το μεγάλο spoiler - Έρχεται αποκάλυψη ΣΟΚ - Επιβεβαίωσε τις φήμες! (Vid)

Sportdog Team
Η Αγγελική Νικολούλη έκανε το μεγάλο spoiler - Έρχεται αποκάλυψη ΣΟΚ - Επιβεβαίωσε τις φήμες! (Vid)

Η γνωστή δημοσιογράφος έριξε τη βόμβα για την έρευνα που ολοκληρώθηκε και θα φέρει μεγάλες ανατροπές. Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής... άναψε φωτιές! Για ποια υπόθεση έρχονται εξελίξεις;

Την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου,  στις 23:20, το «Φως στο Τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη κάνει πρεμιέρα στο Mega. 

Εδώ και μέρες μάλιστα, έχει κυκλοφορήσει πως στην πρεμιέρα της εκπομπής, η δημοσιογράφος θα μοιραστεί μια έρευνα φωτιά για την υπόθεση του φονικού στα Γλυκά Νερά που θα συγκλονίσει το πανελλήνιο!

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και έδωσε μία μεγάλη συνέντευξη και μεταξύ άλλων επιβεβαίωσε και τις φήμες για τη… βόμβα που έρχεται. Έκανε λοιπόν το μεγάλο spoiler και «άναψε φωτιές»!

«Ανυπομονώ να βγει η εκπομπή. Θέλω να βγω στον αέρα. Όλη αυτή η δουλειά που γίνεται το τελευταίο διάστημα. Θα φωτίσουμε κάποιες σκοτεινές υποθέσεις. Και θα δείξουμε κάποιες σοκαριστικές εξελίξεις που υπάρχουν σε κάποια θέματα. Έχουμε κάνει μεγάλη έρευνα αυτούς τους μήνες», ανέφερε μεταξύ άλλων και προφανώς αναφερόταν στην υπόθεση των Γλυκών Νερών!

Θυμίζουμε άλλωστε, πως την περσινή σεζόν, το «Φως το Τούνελ» είχε κλείσει με μία έκτακτη εκπομπή για τη συγκεκριμένη υπόθεση, όπου είχαν αφήσει πολλά υπονοούμενα για πιθανό συνεργάτη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Επιπλέον, είχαν παρουσιαστεί και συνομιλίες του ίδιου του πιλότου με τη Νικολούλη!

Λέτε να υπάρχει συνέχεια ή κάποια συνέντευξή του μέσα από τις φυλακές; Λίγες ώρες υπομονή…  

Δείτε το Spoiler που έκανε μετά το 23.00’’:

 

Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη από την Αγγελική Νικολούλη για τον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Στην τελευταία της εκπομπή στον ALPHA, για τη δολοφονία της Κάρολαϊν Κράουτς από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 2021, αναφέρθηκε η Αγγελική Νικολούλη, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.  

«Ήταν μια εκπομπή που έγινε χαμός» σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη και η Αγγελική Νικολούλη διευκρίνισε πως επρόκειτο για μια έκτακτη εκπομπή του «Φως στο Τούνελ» που είχε βγει εκτάκτως στον «αέρα», μετά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου πως σκότωσε την 20χρονη σύζυγο του Καρολάιν Κράουτς.

«Υπήρχε λόγος που έκανα την έκτακτη εκπομπή γιατί συνέλαβαν τον πιλότο στα Γλυκά Νερά. Βρήκαν τα στοιχεία αυτά που δεν μπορούσαν να τα βρουν από τις πρώτες ημέρες και είναι λογικό. Τα εργαστήρια “μίλησαν” εκεί και όχι τόσο, αν θέλεις, το κριτήριο των έμπειρων αστυνόμων. Μέσα σε 40 μέρες είχαμε και την εξιχνίαση. Δεν το συναντάμε εύκολα αυτό. Έκανα μια έκτακτη εκπομπή και είχα και τις συνομιλίες μαζί του μέσω μηνυμάτων, γιατί ενώ προσπαθούσα να τον δω από κοντά και είχα σκοπό να πάμε μαζί στο σπίτι, να ανέβουμε πάνω στη σοφίτα και να τον δω εκεί και να μου μιλήσει εκεί στο χώρο που υποτίθεται ότι είχαν μπει οι ληστές και είχαν σκοτώσει τη γυναίκα του, κάτι τέτοιο δεν έγινε», ανέφερε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη.

«Το απέφευγε όπως ο διάβολος το λιβάνι»

Το ότι ο πιλότος απέφευγε «όπως ο διάβολος το λιβάνι» να συναντηθεί με την Αγγελική Νικολούλη στο σπίτι στα Γλυκά Νερά που άφησε την τελευταία της πνοή η Κάρολαϊν Κράουτς, υπογράμμισε η δημοσιογράφος στην Ελένη Μενεγάκη.

«Το απέφευγε σαν ο διάβολος το λιβάνι, sorry για την ώρα. Από εκεί και πέρα μιλάγαμε στα μηνύματα αλλά είχα καταλάβει πολλά. Είχα νιώσει ότι κάτι έκρυβε» είπε η Αγγελική Νικολούλη.

«Είχα καταλάβει ότι είναι ένας άνθρωπος που λέει ψέματα»

«Ελένη μου, τώρα εγώ δεν θέλω να κάνω τον ξερόλα αλλά ήθελα μεθοδικά να καταλάβω πράγματα. Δεν μπορείς έναν άνθρωπο που ξαφνικά τον βλέπεις μπροστά σου και που έχει πείσει ακόμα και τις αρχές ότι έχουν εισβάλει ληστές σπίτι του και σκότωσαν τη γυναίκα του, ότι ο ίδιος βίωσε αυτό το μαρτύριο να βγω εγώ και να πω ότι μπορεί να είναι ο δράστης. Τον πήγαινα σιγά – σιγά και “πάγωνα” και την εικόνα του, έβλεπα την έκφραση του. Είχα καταλάβει ότι είναι ένας άνθρωπος που λέει ψέματα. Κατ’ αρχήν μιλούσε για τη γυναίκα του και δεν αναφερόταν στο “η σύζυγος μου” ή το όνομα της. Τίποτα, ποτέ. Και στα μηνύματα που είχαμε, δεν μου έλεγε ποτέ “η Κάρολαϊν”. Αυτό με είχε εντυπωσιάσει. Μέχρι που έγινε κάτι με έναν μάρτυρα και εκεί είδα και το άλλο του πρόσωπο, έπεσε η μάσκα. Εκεί κατάλαβα ότι στον εκνευρισμό του πάνω αλλάζει».

Ακούστε όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη για την υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags