Facebook Pixel Ζέτα Μακρυπούλια - Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τρελό "χουνέρι" από τη Μακρυπούλια σε Αρναούτογλου - Του πήρε την πρεμιέρα - Χαμός στον ΑΝΤ1!
Life
| 2021-10-22 09:00:00

Τρελό "χουνέρι" από τη Μακρυπούλια σε Αρναούτογλου - Του πήρε την πρεμιέρα - Χαμός στον ΑΝΤ1!

Sportdog Team
Τρελό "χουνέρι" από τη Μακρυπούλια σε Αρναούτογλου - Του πήρε την πρεμιέρα - Χαμός στον ΑΝΤ1!

Αλλιώς τα περίμενε ο Γρηγόρης και άλλα του ανακοίνωσαν από τον σταθμό. Άσχημα τα νέα για τον παρουσιαστή, καθώς η Ζέτα... πήρε κεφάλι.

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Ζέτα Μακρυπούλια: Μπορεί τα γυρίσματα να έχουν ήδη ξεκινήσει για το Ελλάδα έχεις ταλέντο και ο Νικόλας Ράπτης με τον Σταύρο Σβήγγο να έχουν πάρει θέση στην παρουσίαση μαζί με την κριτική επιτροπή που απαρτίζουν ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Κρυσταλλία και η Ελενα Χριστοπούλου αλλά το σόου ταλέντων δεν πρόκειται να βγει άμεσα στον τηλεοπτικό αέρα. Κι αυτό γιατί ο ΑΝΤ1 φέτος παίζει το παιχνίδι της σταγόνας από πλευράς πρεμιερών που γίνονται με δόσεις.

Έτσι, προβάδισμα αυτή την περίοδο παίρνει το Rouk Zouk Special που κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή στις 20.00 με το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο να μένει λίγο περισσότερο στον πάγο. Αγαπημένα πρόσωπα και πρωταγωνιστές βάζουν ακουστικά και παίζουν με την καρδιά τους, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Με καλή ενέργεια, ανεβασμένη διάθεση και πολύ χιούμορ, οι καλεσμένοι του «ROUK ZOUK Special» μας κλείνουν το μάτι, μας χτυπούν στον ώμο, γνέφουν με το σώμα, ζωντανεύουν τις λέξεις, χορεύουν, τραγουδούν, κερδίζουν, χάνουν και γελούν δυνατά!

Οι ομάδες θα δοκιμάζονται σε όλα τα αγαπημένα και άκρως διασκεδαστικά παιχνίδια του «ROUK ZOUK» και το πιο παρεΐστικο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με την απολαυστική Ζέτα Μακρυπούλια θα ταξιδεύει κάθε Κυριακή βράδυ τους τηλεθεατές στον κόσμο της ψυχαγωγίας!

Πέρα από την πρεμιέρα του Rouk Zouk Special, αναμένουμε κι εκείνη του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο.

Πηγή: youfly.com/

Ξεπέρασαν κάθε όριο στο Ρουκ Ζουκ - "Έβαλες στον κ@@ο ένα…" - Πάγωσε η Ζέτα Μακρυπούλια (Vid)

Πολύ συχνά τελευταία ακούμε διάφορες βρισιές, με μπιφ φυσικά, στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1.

Αυτή τη φορά όμως οι παίκτες του Ρουκ Ζουκ ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και κατάφεραν να σοκάρουν τη Ζέτα Μακρυπούλια, που προφανώς δεν πίστευε όσα άκουγε!

Η λέξη που έψαχναν ήταν το αγγούρι και για να το βρουν, χρησιμοποίησαν τη φράση, έβαλες στον κ@@@ο σου ένα μεγάλο…»

Τι άλλου θα δούμε στην ελληνική τηλεόραση;!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Απίστευτη γκάφα από παίκτρια στο Ρουκ Ζουκ με την ελληνική σημαία - "Πάγωσε" η Μακρυπούλια (Vid)

Εσέις θυμάστε-ξέρετε πως είναι η ελληνική σημαία; Κι αν ναι πόσο σίγουροι είστε;

Μία παίκτρια στο Ρουκ Ζουκ του ΑΝΤ1, ελπίζουμε από το άγχος της, μπερδεύτηκε τόσο πολύ και μας... αποκάλυψε πως η σημαία της Ελλάδας έχει αστέρι!

Προφανώς και η ελληνική σημαία δεν έχει αστέρι, ωστόσο σε σχετική ερώτηση της Ζέτας Μακρυπούλια για το λάθος της, εξήγησε πως λόγω άγχους... μπορεί να πετάξει πολλά.

Δείτε το βίντεο!

 

Χαμός στο Ρουκ Ζουκ με την… κιλότα - Απίθανος διάλογος των κοριτσιών - Έβαλε τα γέλια η Ζέτα (Vid)

Το Ρουκ Ζουκ έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά και τη φετινή σεζόν και πλέον είναι ξεκάθαρο πως η παραγωγή έχει κάνει την… τέλεια επιλογή παικτών.

Σε κάθε επεισόδιο οι παίκτες δίνουν «ρέστα» με τα όσα λένε στον «αέρα», ενώ και η Ζέτα Μακρυπούλια είναι εντυπωσιακή στο ρόλο της.

Στο νέο... σκηνικό λοιπόν, πρωταγωνιστούν δύο παίκτριες που προσπαθούν να βρουν τη λέξη «κιλότο», όμως παρότι πλησιάζουν, τελικά δεν τα καταφέρουν...

Το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό. Δείτε το βίντεο!

 

Η ακατάλληλη λέξη παίκτη του Ρουκ Ζουκ για τις γυναίκες… σόκαρε τη Ζέτα Μακρυπούλια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ δυνατά έχει ξεκινήσει και φέτος το πετυχημένο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1.

Η Ζέτα Μακρυπούλια... σκίζει στην τηλεθέαση με το Ρουκ Ζουκ και αυτό οφείλεται φυσικά και στους παίκτες που επιλέγονται από την παραγωγή.

Οι περισσότεροι που βρίσκονται στο πλατό... γράφουν ιστορία με τις ατάκες τους, όπως ο πρωταγωνιστής του παρακάτω βίντεο. Συγκεκριμένα, στην παρουσία του από τους φίλους του, χρησιμοποιήθηκε μία διόλου κατάλληλη λέξη για να περιγραφή η σχέση του με τις γυναίκες, η οποία σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να ακουστεί στον «αέρα».

Γράφτηκε μόνο με αρχικά, γεγονός που δυσκόλεψε αρκετά την παρουσιάστρια για να την καταλάβει. Όταν το αντιλήφθηκε όμως, έγινε... χαμός και του έδωσε μία ΕΠΙΚΗ απάντηση!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

"Προσβολές" στο Ρουκ Ζουκ για τη Ζέτα Μακρυπούλια - Ήθελε να φύγει από την εκπομπή (ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισοδιακά ξεκίνησε ο νέος κύκλος επεισοδίων στο «Ρουκ Ζουκ», καθώς η Ζέτα Μακρυπούλια από τα πρώτα κιόλας γυρίσματα… βρήκε τον μπελά της.

Τι και αν συνήθως οι παίκτες που πηγαίνουν στο παιχνίδι την «αποθεώνουν« για την ομορφιά της, βρέθηκε κι ένας που δεν σταμάτησε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό να την… κράζει για την διαφορά ηλικίας τους!

Η όμορφη Ζέτα τον διόρθωσε πολλές φορές ευγενικά, όμως αυτός συνέχισε να πετάει σπόντες, μέχρι που τελικά η παρουσιάστρια δεν άντεξε και… ζήτησε να φύγει!

Δείτε το απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ μετά το 8.40’’:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags