Facebook Pixel Ρουκ Ζουκ - Ζέτα Μακρυπούλια: Χυδαίος διάλογος Ζέτας Μακρυπούλια με παίκτη - "Επίθεση" από Μουτσινά: "Είναι τσοντοπαίχνιδο" (Vid)
Life
| 2021-10-23 11:59:00

Χυδαίος διάλογος Ζέτας Μακρυπούλια με παίκτη - "Επίθεση" από Μουτσινά: "Είναι τσοντοπαίχνιδο" (Vid)

Sportdog Team
Χυδαίος διάλογος Ζέτας Μακρυπούλια με παίκτη - "Επίθεση" από Μουτσινά: "Είναι τσοντοπαίχνιδο" (Vid)

Απίθανα όσα ακούστηκαν για ακόμα μία φορά στον... αέρα του Ρουκ Ζουκ. Η παρουσιάστρια βρέθηκε σε αμηχανία και ο Νίκος Μουτσινάς δεν έχασε την ευκαιρία να την «καρφώσει» από το απέναντι κανάλι.

Τα… αστεία έως και προκλητικά περιστατικά στο Ρουκ Ζουκ συνεχίζονται με αμείωτος ρυθμούς και η αλήθεια είναι πως αρέσουν στον κόσμο.

Πριν από λίγες ημέρες υπήρξε ένα ακόμα βίντεο που έγινε viral, όταν οι παίκτες κλήθηκαν να περιγράψουν τη λέξη «αγγούρι». Τότε, ακούστηκε η περιγραφή «έβαλε στον κ@@ο μου ένα…», η οποία πραγματικά σόκαρε τη Ζέτα Μακρυπούλια!

Η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε γιατί δεν σκέφτηκαν τη χωριάτικη και τη χαρακτήρισε… ξεπερασμένη, με τον παίκτη να της απαντάει πως δεν το έχω κάνει. Η Μακρυπούλια, εμφανώς σε αμηχανία, αποχώρησε γρήγορα μονολογώντας «δεν το σκέφτηκα εγώ αυτό»!

Το σκηνικό λοιπόν «έπαιξε» στην εκπομπή του την επόμενη ημέρα και ο Νίκος Μουτσινάς, οποίος σημείωσε πως «αν και κολλητή μου η Ζέτα, είναι πλέον τσοντοπαίχνιδο. Πρέπει να αλλάξει ώρα, να πάει βράδυ. Με βολεύει κιόλας..»

Δείτε το βίντεο μετά το 6.50’’:

 

 

 

 

Χαμός στο "Ρουκ Ζουκ" με... προικισμένο παίκτη - "Πάγωσε" η Ζέτα Μακρυπούλια με την περιγραφή (Vid)

 

 

 

Για ακόμα ένα επεισόδιο οι παίκτες του «Ρουκ Ζουκ» κατάφεραν να γίνουν VIRAL!

Αυτή τη φορά την τιμητική της είχε η λέξη «μεγάλο» και η κατάσταση ξέφυγε πολύ γρήγορα από τα όρια!

 

 

 

Στο μυαλό ενός παίκτη ήρθε λέξη «πουλί» και δεν εννοούσε το… πτηνό. Μάλιστα ο εν λόγω παίκτης για να βοηθήσει τον συμπαίκτη του να βρει την λέξη, του ανέφερε το δικό του ανδρικό μόριο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το έχει… μεγάλο.

 

 

 

Η Ζέτα Μακρυπούλια έμεινε άφωνη με όσα άκουσε!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags