Facebook Pixel Γιώργος Γεωργίου - Νίκος Χατζηνικολάου: Επιστροφή βόμβα Γεωργίου σε ραδιόφωνο και τηλεόραση - Έτσι... απαντάει σε Χατζηνικολάου!
Life
| 2021-10-28 15:49:00

Επιστροφή βόμβα Γεωργίου σε ραδιόφωνο και τηλεόραση - Έτσι... απαντάει σε Χατζηνικολάου!

Sportdog Team
Επιστροφή βόμβα Γεωργίου σε ραδιόφωνο και τηλεόραση - Έτσι... απαντάει σε Χατζηνικολάου!

Έκλεισε η νέα συμφωνία για τον γνωστό δημοσιογράφο, μετά την απομάκρυνσή του από το Real Fm.

Γιώργος Γεωργίου - Νίκος Χατζηνικολάου: Δεν άργησε, τελικά, να βρει ραδιοφωνική «στέγη» μετά την λήξη της πολυετούς συνεργασίας του με τον Real 97.8. 

Ολιγοήμερη αποδείχθηκε η απουσία του Γιώργου Γεωργίου από τα ερτζιανά. Ο γνωστός αθλητικογράφος θα επιστρέψει πίσω από τα μικρόφωνα την ερχόμενη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου μέσα από τη συχνότητα του Ελλάδα 94.3.

Όπως διαβάσαμε στο e-tetradio.gr, η εκπομπή του θα συνεχίσει στην απογευματινή ζώνη και θα διπλασιαστεί σε διάρκεια, καθώς θα βγαίνει καθημερινά από τις 16.00 έως τις 19.00. Θυμίζουμε, ότι στο πρόγραμμα του Real Fm, ο Νίκος Χατζηνικολάου τον είχε 16.30 με 19.00 και προφανώς τώρα προσπαθεί να... πάρει πίσω το δικό του κοινό, που παραμένει στον παλιό σταθμό.

.Επιπλέον, επιστρέφει και η τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Γεωργίου, το ιστορικό «Καφενείο των Φιλάθλων», το οποίο θα βγαίνει από την Web TV του Ελλάδα 94.3 και θα αναμεταδίδεται από κανάλια της περιφέρειας.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι τρεις διάσημοι που επιστρέφουν στο Survivor - Βόμβα με παρουσιαστή άλλου ριάλιτι...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags