Facebook Pixel GNTM: Το "ακατάλληλο" πλάνο στο GNTM που έγινε viral - Χαμός στο twitter, τι σχολιάζουν οι γυναίκες (ΦΩΤΟ)
Life
| 2021-10-28 09:40:00

Το "ακατάλληλο" πλάνο στο GNTM που έγινε viral - Χαμός στο twitter, τι σχολιάζουν οι γυναίκες (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Το "ακατάλληλο" πλάνο στο GNTM που έγινε viral - Χαμός στο twitter, τι σχολιάζουν οι γυναίκες (ΦΩΤΟ)

Δε χρειάζεται να πούμε πολλά, καθώς η εικόνα μιλά από μόνη της...

GNTM: Και ενώ το μυαλό των περισσότερων πήγε σε ακόμα μία… διόλου κατάλληλη λήψη κάποιας εκ των παικτριών, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.

Πρωταγωνιστής στη χθεσινή δοκιμασία αποδείχτηκε ένα από τα αγόρια του ριάλιτι μοντέλων, το οποίο εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές χωρίς να φορά κάτι πολύ συγκεκριμένο, αφήνοντας ελάχιστα στη φαvτασία, καθώς κάτω από το παντελόνι του διαγραφόταν ξεάθαρα το μόριό του.

Φυσικά, η συγκεκριμένη λήψη του έκανε τον γύρο του διαδικτύου σε χρόνο dt και αποτέλεσε πρώτο θέμα συζήτησης στο timeline του χθεσινοβραδινού Twitter.

Δε χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο, καθώς η εικόνα μιλά από μόνη της.

Πηγή: media-insider.gr

Σάλος με το... ακατάλληλο ΒΙΝΤΕΟ στο GNTM - Ξέφυγε η κατάσταση, δεν έκλεισαν οι κάμερες - Δείτε το!

 

Σε πιο σκληροπυρηvικές καταστάσεις πέρασε το GNTM 4 στο προχθεσινοβραδινό του επεισόδιο, εκεί όπου σημειώθηκε μια ένταση ανάμεσα στην Άννα και τον Βασίλη.

Η Άννα ανέφερε για τον Βασίλη ότι δεν θέλει να διεκδικήσει την πρωτιά στο GNTM και πως της εκμυστηρεύτηκε επί λέξει ότι δε μπορεί άλλο και δεν ξέρει τι πήγε να κάνει.

Αυτό συνέβη μπροστά στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και ήταν κανονικό ξεμπρόστιασμα, με τον Βασίλη να κοιτάζει απαθής και να αρνείται, όχι και πολύ σθεναρά, αυτό που του απέδωσε η Άννα.

Αυτή η στάση του Βασίλη την εκνεύρισε και η Άννα έφτασε να εκφραστεί με τρόπο ακατάλληλο για τηλεόραση και με επαναλαμβανόμενη χρήση μιας συγκεκριμένης λέξης.

«Ήθελε να με βγάλει τρελή, χαζή, ότι τα βγάζω απ΄το μυαλό μου…Εμένα στ΄αρχ…μου. Στ΄αρχ… μου που έγινε πίσω από τις κάμερες. Χαζό είναι το παιδί; Αν θέλει να αποχωρήσει γιατί δεν αποχωρεί; Δεν έχει αρχ… Ούτε καν ένα γραμμάριο. Αν είχε, θα έλεγε ότι “ναι, το έχω σκεφτεί”. Μιλάμε για ένα παιδί που συστήνεται ως “μοιάζω με τον πρώην παίκτη του GNTM, έχω κάνει και φωτογράφιση μαζί του”. Στ΄αρχ… μας. Τι με νοιάζει;».

Στο τέλος, αναγνώρισε και η ίδια στην κάμερα ότι έβρισε πολύ και είπε με χιούμορ «τα λέμε σε επόμενο επεισόδιο του GNTM με λιγότερες βρισιές».

Δείτε το βίντεο μετά το 8.40:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags