Facebook Pixel Masterchef: Αποκάλυψη από τη νικήτρια του Masterchef για τον… καυγά των τριών κριτών - Γιατί ήθελε να αποχωρήσει
Life
| 2021-10-29 07:46:00

Αποκάλυψη από τη νικήτρια του Masterchef για τον… καυγά των τριών κριτών - Γιατί ήθελε να αποχωρήσει

Sportdog Team
Αποκάλυψη από τη νικήτρια του Masterchef για τον… καυγά των τριών κριτών - Γιατί ήθελε να αποχωρήσει

Το επεισόδιο που "δεν μίλαγαν" μεταξύ τους και η απόφασή της Μαργαρίτας να φύγει οριστικά από το παιχνίδι, ενώ ήταν το μεγάλο φαβορί...
 

Μία συνέντευξη εφ’  όλης της ύλης παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, Μαργαρίτα Νικολαΐδη και αποκάλυψε την απόφαση που είχε πάρει να αποχωρήσει από τα παιχνίδι, αλλά και αν όντως είχαν… τσακωθεί οι τρεις κριτές!

Ποιος δεν θυμάται άλλωστε ένα από τα επεισόδια προς το τέλος του προηγούμενου κύκλου, όταν οι Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς σχεδόν δεν μιλιούνταν σε όλο το σετ (είχε γίνει χαμός στο twitter, θυμηθείτε ΕΔΩ)

Μάλιστα, τότε είχε κυκλοφορήσει και ως σενάριο πως τους είχε… σκάσει η τρελή πρόταση του 1 εκατ. ευρώ από τον Ατζούν για το Top Chef και είχαν διαφωνήσει μεταξύ τους. Κάποιος από τους τρεις ήθελε να τη δεχθούν, οι άλλοι δύο διαφώνησαν και τελικά παρέμειναν στο STAR. Η Μαργαρίτα λοιπόν, που το έζησε… από μέσα, ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο περιστατικό και απάντησε χαρακτηριστικά:

«Δεν έπεσε κάτι τέτοιο στην αντίληψή μου. Ίσα ίσα που έκαναν συνεχώς πλάκα και χαβαλέ και βλέποντάς τους μαζί διαπίστωσα ότι έχουν τρομερή χημεία μεταξύ τους. Τώρα αν κάποιος είναι κακόκεφος μια μέρα, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει τσακωθεί με κάποιον».

Και συνέχισε:

Υπάρχει κάποια συμβουλή που σου έδωσαν και θα την κρατήσεις;

Μου είπαν να έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Προφανώς έβλεπαν κάτι σε εμένα και μου έλεγαν να συνεχίσω, αλλά με μεγαλύτερη πίστη. Διότι κάποια στιγμή που αμφέβαλα για τον εαυτό μου μου γύρισε μπούμερανγκ.

Πιστεύεις ότι αυτός ήταν ο λόγος που κάποια στιγμή ήσουν προτεινόμενη και τελικά βγήκες εκτός παιχνιδιού, για να ξαναμπείς λίγο αργότερα;

Πιθανότατα ναι. Και ομολογώ ότι τότε ήμουν σε δίλημμα για το αν θα αξιοποιήσω τη δεύτερη ευκαιρία που μου δόθηκε, γιατί ένιωθα ότι αφού έφυγα, αυτό έπρεπε να γίνει. Η συμπαράσταση των φίλων και του συντρόφου μου, που μου έλεγε «από τη στιγμή που το παιχνίδι δεν τελείωσε, πρέπει να συνεχίσεις να προσπαθείς», ήταν αυτή που με έκανε να πω «θα ξαναγυρίσω». Όταν όμως μπήκα ξανά στην κουζίνα του MasterChef, ένιωσα τρομερή αυτοπεποίθηση και είπα «θα την πάρω την ποδιά και θα φτάσω μέχρι το τέλος».

Δηλαδή, ήταν μισές μισές οι πιθανότητες να αξιοποιήσεις τη δεύτερη ευκαιρία που σου δόθηκε για να ξαναμπείς στο MasterChef;

Ούτε καν. Αν έπρεπε να πω ποσοστά, θα σου έλεγα ότι ήταν 20% ο πιθανότητες να ξαναμπώ και 80% να μην ξαναμπώ. Πίστευα ότι είχε ολοκληρωθεί ο κύκλος μου στο MasterChef. Αλλά όλοι μου είπαν ότι μπορεί να το μετανιώσω κι έτσι αποφάσισα να ξαναμπώ στο παιχνίδι.

Αν δεν ήσουν εσύ η νικήτρια, ποιος θα ήθελες να κερδίσει;

Είχα πει από την αρχή ότι αυτός που άξιζε να πάρει το βραβείο ήταν ο Τζιοβάνι (σ.σ. Σκαράτζι). Πιστεύω ότι το άξιζε περισσότερο από όλους μας, γιατί είναι πολύ καλό παιδί, καταπληκτικός μάγειρας και είχε μια σταθερή πορεία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags