Facebook Pixel Spoiler GNTM: Δύο επιστροφές στο σπίτι, η πρώτη τη Δευτέρα - Αποχώρηση… σοκ για μεγάλο φαβορί!
Life
| 2021-10-29 09:20:00

Spoiler GNTM: Δύο επιστροφές στο σπίτι, η πρώτη τη Δευτέρα - Αποχώρηση… σοκ για μεγάλο φαβορί!

Sportdog Team
Spoiler GNTM: Δύο επιστροφές στο σπίτι, η πρώτη τη Δευτέρα - Αποχώρηση… σοκ για μεγάλο φαβορί!

Ποιος εθεάθη στο εξωτερικό πριν λίγες ώρες και ποιος μπαίνει στο ριάλιτι του STAR τη Δευτέρα; Τρέχουν οι εξελίξεις…

Το GNTM είναι και φέτος το παιχνίδι των εκπλήξεων και των ανατροπών. Το βράδυ της Τρίτης είχαμε δύο αποχωρήσεις, μια οικειοθελή και μια από τους κριτές.

Η Άννα ήταν αυτή που δεν τα κατάφερε στη δοκιμασία της εβδομάδας και ήταν αυτή που επέλεξαν οι κριτές να αποχωρήσει. Ωστόσο, υπήρξε και μια οικειοθελής αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε.

Ο Βασίλης, μετά την επιστροφή των παικτών στο σπίτι εξαιτίας των πυρκαγιών, αποφάσισε να αποχωρήσει. Ο ίδιος δήλωσε με ένα βίντεο ότι πλέον δεν ένιωθε καλά και αυτό επηρέαζε την απόδοσή του.

Όπως όλα δείχνουν, κάποιος παίκτης θα επιστρέψει στη βίλα όπως είχε συμβεί και στους προηγούμενους κύκλους του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με τα πρώτα spoiler, ο Θάνος είναι αυτός που θα επιστρέψει και πάλι και σίγουρα αυτή τη φορά θα είναι πιο διαβασμένος.

GNTM 4 Spoiler: Το νέο μοντέλο παίκτης που μπαίνει στο σπίτι

Η αντίστροφη μέτρηση για την δεκάδα έχει ήδη ξεκινήσει, θα είναι, όμως, η τελική; Για μερικούς το όνειρο μετατράπηκε σε εφιάλτης στην χθεσινή δοκιμασία, ενώ νέες εκπλήξεις έρχονται να αναστατώσουν τα μοντέλα. Στο επόμενο επεισόδιο, για να είμαστε πιο ακριβείς, ένα νέο μοντέλο μπαίνει στο σπίτι του GNTM 4 κι έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω.

Η αποχώρηση της Άννας έφερε εντάσεις αλλά και ανακούφιση σε μερικούς. Το παιχνίδι προχωράει και τα μοντέλα πρέπει να βάλουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μπορέσουν να συνεχίσουν. Αρχίζουν και συνειδητοποιούν ότι ακόμη και το παραμικρό λάθος μπορεί να τους κοστίσει την παραμονή τους στον διαγωνισμό. Αυτή η έκπληξη που έρχεται, όμως, σίγουρα θα τους ξαφνιάσει και θα τους πιάσει απροετοίμαστους.

Ένας νέος παίκτης μπαίνει στο GNTM 4 και το παιχνίδι για αυτόν ξεκινά. Ο λόγος φυσικά για τον 20χρονο Αιμιλιανό, που ήταν το πρώτο μοντέλο που είχε περάσει στην τρίτη μέρα των auditions. Ο Αιμιλιανός Ιωάννης Κλαυδιανός γρήγορα κέντρισε το ενδιαφέρον των κριτών, ενώ η Ζενεβιέβ τον έβαλε κατευθείαν στα βαθιά, βάζοντάς του να κάνει δοκιμασίες, όπως το να «βουρτσίσει τα δόντια του». Ο νεαρός, όμως, γοήτευσε με τις πόζες του και την όρεξή του, με αποτέλεσμα να πάρει το εισιτήριο για τα bootcamp.

Στα bootcamp τα πήγε εξαιρετικά καλά, μολονότι δεν ήταν στα 20 μοντέλα που μπήκαν κατευθείαν στο σπίτι. Αντιθέτως, ο Αιμιλιανός, είναι ένας από τους επιλαχόντες. Υπενθυμίζουμε ότι οι επιλαχόντες είναι τα μοντέλα εκείνα που μπορεί να μπουν στο σπίτι ανά πάσα στιγμή. Το δεύτερο μοντέλο είναι η Μαρία Νεφρού, η οποία δεν έχει μπει ακόμη στο σπίτι, αλλά προσεχώς θα ‘ρθει κι η σειρά της.

Αναμένουμε να δούμε αν θα δυσκολευτεί στην προσαρμογή ο Αιμιλιανός, αφού τα μοντέλα έχουν ήδη περάσει από πολλές δοκιμασίες και φωτογραφίσεις, ενώ έχουν ήδη δημιουργήσει τις «κλίκες» τους. Το νέο μοντέλο του GNTM 4 θα το δούμε στις οθόνες μας τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου.

Πηγή: youfly.com

Εκτός σπιτιού κορυφαίο όνομα;

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν πολλά… spoilers στα social, καθώς μπορεί ακόμα στα επεισόδια να μην έχουμε φτάσει στην τελική δεκάδα, ωστόσο το παιχνίδι έχει «προχωρήσει» και έχουν γυριστεί και τα… προσεχώς.

Έτσι λοιπόν, πολύ συχνά φαν του ριάλιτι μόδας, πετυχαίνουν εκτός σπιτιού τελευταία διάφορα μοντέλα, που εμείς τους βλέπουμε ακόμα στον διαγωνισμό.

Από χθες το βράδυ μάλιστα, κυκλοφορεί και μία σχετική φωτογραφία του Αγγαίου Ποθητού στο εξωτερικό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags