Facebook Pixel Γρηγόρης Αρανούτογλου: Έξαλλος ο Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 - Τρελό... χουνέρι από το κανάλι - Έχασε την εκπομπή!
Life
| 2021-10-29 21:48:00

Έξαλλος ο Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 - Τρελό... χουνέρι από το κανάλι - Έχασε την εκπομπή!

Sportdog Team
Έξαλλος ο Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 - Τρελό... χουνέρι από το κανάλι - Έχασε την εκπομπή!

Ο Γρηγόρης είναι πολύ ενοχλημένος με τις τελευταίες εξελίξεις. Είχε ετοιμάσει τα σχέδια του και δεν περίμενε να χαθούν όλα έτσι ξαφνικά.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Από απόλυτος βασιλιάς, με μία μόνο εκπομπή τελικά; Τι γίνεται με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1; Από τις 8 Νοεμβρίου το πρόγραμμα του καναλιού διαφοροποιείται σημαντικά. Αφού οι Ράδιο Αρβύλα παίρνουν θέση στην απογευματινή ζώνη του καναλιού. Αυτή όμως δεν θα είναι η μόνη αλλαγή…

Στον σταθμό αποφάσισαν να επενδύσουν στη Φάρμα. Θεωρούν ότι έτσι θα μπορέσουν να κοντράρουν το Survivor, το οποίο ο ΣΚΑΙ βγάζει σύντομα στον αέρα. Ως εκ τούτου το ριάλιτι με τους αγρότες δεν θα βγει στο δεύτερο μισό της σεζόν, όπως αρχικά προοριζόταν, αλλά άμεσα.

Μάλιστα θα έχει αναβαθμισμένη θέση στο πρόγραμμα του ANT1 αφού δεν θα προβάλλεται μόνο δύο μέρες αλλά ίσως φτάσει και τις τέσσερις! Αυτό το σενάριο με την σειρά του φέρνει ακόμα μια ανατροπή όμως. Το Ελλάδα έχεις Ταλέντο, το οποίο έχει ξεκινήσει γυρίσματα, δεν θα κάνει πρεμιέρα άμεσα.

Από τη στιγμή που και ο Εκατομμυριούχος έχει μπει στο ψυγείο, ο Αρναούτογλου εκεί που πήγαινε για τρεις εκπομπές μένει με μία. Μόνο με το The 2night show, αναμένοντας το πότε θα βγουν στον αέρα τα υπόλοιπα projects. Και αυτό η αλήθεια είναι ότι έχει πειράξει τον Γρηγόρη.

Μια και ο λόγος για τον ΑΝΤ1 να σας πούμε ότι η πρώτη συμμετοχή έκλεισε. Και δεν είναι άλλη από την Αγγελική Ηλιάδη. Την οποία το κανάλι πολιορκεί από πέρυσι για το ριάλιτι και τελικά ενέδωσε. Ο δεύτερος που αναμένεται να υπογράψει θα είναι ο Σταμάτης Γαρδέλης. Φαίνεται ότι προτίμησε τη Φάρμα από το Survivor.

Πηγή: iciao.gr

Τα... τίναξε όλα στον αέρα η Μακρυπούλια - Άφησε… παγωτό τον Αρναούτογλου - "Χουνέρι" σε Μουτσινά

Αλλαγές της τελευταίας στιγμής υπήρξαν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, μεταγραφές και πολύ παρασκήνιο πίσω από τις τελευταίες αποφάσεις του καναλιού.

Όλοι λοιπόν περιμένουν την πρεμιέρα του Ελλάδα έχεις Ταλέντο, για το οποίο βγήκε πλέον και η επίσημη ανακοίνωση, από την οποία μάθαμε πως τα μέλη της επιτροπής θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, Τάκης Ζαχαράτος, Κρυσταλλία Ρήγα και Έλενα Χριστοπούλου.

Η τελευταία μάλιστα, χάλασε την τελευταία μέρα τη συμφωνία με το OPEN και ήρθε στο σόου, όπου πήρε τη θέση της Ζέτας Μακρυπούλια. Η γνωστή παρουσιάστρια είπε «όχι» στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή και επιφυλάσσοντας μια μεγάλη έκπληξη και στους δημοσιογράφους αλλά και στο κανάλι το οποίο απέδωσε την άρνηση της στο γεγονός ότι η Ζετα θα κάνει και το Celebrity Rouk Zouk φέτος.

Ήταν όμως αυτό η αιτία ή απλά, όπως διαβάζουμε στα ρεπορτάζ, η αφορμή για να ζητήσει περισσότερα χρήματα που τελικά το κανάλι δεν ήθελε να πληρώσει με αποτέλεσμα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή να βγει στην αγορά προς αναζήτησή ενός ακόμα προσώπου!

Η Ζέτα Μακρυπούλια πάντως δεν θα… σκάσει, καθώς και στη φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά και για την ώρα παίζει χωρίς αντίπαλο στη ζώνη της. Η τηλεθέαση του Ρουκ Ζουκ είναι υψηλή και συνήθως τη φέρνει στην πρώτη θέση.

Χαρακτηριστικά, την Πέμπτη αγαπημένο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 που κάνει το χιούμορ και τον αυθορμητισμό καθημερινή υπόθεση, σημείωσε στη ζώνη του μέσο όρο 20,3% με 5,9 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό και τον πολύ καλό της φίλο Νίκο Μουτσινά με το «Καλό Μεσημεράκι» στο ΣΚΑΪ. Αξίζει να σημειωθεί πως στους άνδρες η τηλεθέαση χτύπησε κόκκινο, αγγίζοντας σε επιμέρους κοινό το 74%, ενώ στις γυναίκες έφτασε το 32,6%.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags