Facebook Pixel GNTM: Ηχηρές αποχωρήσεις - Αυτή είναι η τελική πεντάδα του GNTM - "Φλερτ" με δύο άνδρες
Life
| 2021-11-01 09:20:00

Βόμβα για GNTM: Ηχηρές αποχωρήσεις - Αυτή είναι η τελική πεντάδα - "Φλερτ" με δύο άνδρες (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Βόμβα για GNTM: Ηχηρές αποχωρήσεις - Αυτή είναι η τελική πεντάδα - "Φλερτ" με δύο άνδρες (ΦΩΤΟ)

Λίγες ώρες πριν "βγει" στον αέρα το νέο επεισόδιο της Δευτέρας, κυκλοφόρησαν τα ονόματα των παικτών που φεύγουν από το σπίτι, αλλά και ποιοι παίκτες φτάνουν μέχρι το τέλος!
 

Η… γνωστή-άγνωστη του Instagram με την ειδικότητα στα ελληνικά ριάλιτι, είχε πολλά hot κουτσομπολία για το GNTM.

Και κυρίως, είχε την τελική πεντάδα!

Συγκεκριμένα, η Soula Glamorous αποκάλυψε ότι την πεντάδα θα συνθέσουν ο Κωνσταντίνος, η Όλγα, ο Αγγαίος, ο Στυλιανός και η Ειρήνη.

Τρία αγόρια και δυο κορίτσια σα να λέμε, τουλάχιστον αν οι πληροφορίες της Σούλας ευσταθούν.

Η Soula Glamorous έγραψε στο okmag.gr  ότι έχει μάθει πως ο Ναπολέων κάνει τις βόλτες του στην Κατερίνη και στα Ιωάννινα τις τελευταίες ημέρες και ότι λέγεται πως ήταν ο ένατος που αποχώρησε.

Το ότι ο Βασίλης Παρωτίδης αποχώρησε οικειοθελώς το ξέραμε, αυτό που δεν είχαμε μάθει ως τώρα είναι ότι τον έχουν δει μαζί με κάποια κοπέλα στην Πάτρα και την Αθήνα.

Το πιο καυτό κουτσομπολιό που έδωσε η Σούλα, όμως, είναι άλλο: Η Όλγα δεν φλερτάρει απλώς μέσα στο σπίτι, σύμφωνα με την ανώνυμη influencer. Φλερτάρει με δύο από τους τρεις άντρες που έμειναν μέσα, και συγκεκριμένα τον Αγγαίο και τον Στυλιανό. Δεν έχει αφήσει τίποτα για την Ειρήνη σα να λέμε.

Α, και δεν είναι τα πρώτα της φλερτ μέσα στο σπίτι. Η Soula Glamorous ισχυρίζεται ότι η Όλγα έχει ήδη κάνει κάτι με έναν από τους παίκτες που δεν είναι πια στο σπίτι, όταν βρίσκονταν στο ξενοδοχείο.

Αλλά δεν είναι τα μόνα ζευγάρια που υπάρχουν στο σπίτι.

Σύμφωνα με το άρθρο της Σούλας στο okmag.gr, η Ειρήνη (το golden pass) έχει αναπτύξει κάποιου είδους σχέση με τον Ναπολέοντα, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Κυβέλη και τον Γιάννη.

Βέβαια, η Soula Glamorous συμπληρώνει ότι η Κυβέλη αρχικά προτιμούσε τον Βασίλη, που όμως έχει κοπέλα και δεν ανταποκρίθηκε στο φλερτ της.

Άλλοι παίκτες που έχουν πια αποχωρήσει αλλά παραμένουν στο οπτικό πεδίο της Σούλας που τα πανθ’ ορά, είναι ο Ντίνος που πλέον… παραδίδει μαθήματα Βιολογίας και η Άννα που εθεάθη στην Καβάλα.

Α, και χωρίς να γνωρίζει κάτι, η Σούλα προβλέπει για τελικό Κωνσταντίνο, Όλγα και Στυλιανό.

Για να δούμε, έχει άραγε δίκιο;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags