Facebook Pixel Νίκος Χατζηνικολάου: Έκρηξη Νίκου Χατζηνικολάου με... ονόματα: "Θα αποκαλύψω ποιοι κρύβονται από πίσω" - Σκάει βόμβα!
Life
| 2021-11-04 09:00:00

Έκρηξη Νίκου Χατζηνικολάου με... ονόματα: "Θα αποκαλύψω ποιοι κρύβονται από πίσω" - Σκάει βόμβα!

Sportdog Team
Έκρηξη Νίκου Χατζηνικολάου με... ονόματα: "Θα αποκαλύψω ποιοι κρύβονται από πίσω" - Σκάει βόμβα!

"Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι" ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος στον... αέρα και ξεκίνησε μία επίθεση άνευ προηγουμένου, ενώ προανήγγειλε πως έρχονται αποκαλύψεις που θα συζητηθούν σε όλη την Ελλάδα.

Νίκος Χατζηνικολάου: Τους «κουκουλοφόρους του διαδικτύου», όπως τους χαρακτηρίζει, είναι έτοιμη να αποκαλύψει η Real News με έρευνά της που βρίσκεται σε εξέλιξη και σύντομα θα δημοσιευτεί.

Αυτό ανήγγειλε ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής, με αφορμή τις επιθέσεις που γίνονται στο διαδίκτυο -τις οποίες δέχεται και ο ίδιος- ύστερα από σχόλια που δεν αρέσουν.

«Θα αποκαλύψουμε ποιοι κινούν τα ρομποτάκια, ποιοι κρύβονται πίσω από τους στρατούς των τρολ στο διαδίκτυο και θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι», είπε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, μια τέτοια έρευνα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν αναφερθούν ονόματα με βάσιμα στοιχεία. Και το ενδιαφέρον αυξάνεται αν αποκαλυφθούν ονόματα δημοσιογράφων, γιατί, όπως ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου, «δυστυχώς εμπλέκονται και άνθρωποι του χώρου μας».

Μάλιστα έκανε λόγο για εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου, γιατί τα «μποτάκια», όπως χαρακτηρίζει τους διακινητές των τρολ, απειλούν και καθυβρίζουν.

Προ λίγων μηνών έγραψε tweet, ο Νίκος Χατζηνικολάου απευθυνόμενος στον Νάσο Ηλιόπουλο, εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε μέσω twitter:

«Κύριε Νάσο Ηλιόπουλε μαζέψτε παρακαλώ τα τρολ σας. Είναι θλιβερές οι…προληπτικές επιθέσεις εναντίον μου εν όψει της αυριανής συνέντευξης μου με τον Πρωθυπουργό. Και ανέντιμες» έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου στο twitter.

Πηγή: instanews.gr

Άγριος καυγάς Χατζηνικολάου και ξέσπασμα on air: "Είστε σοβαρός; Εγώ δεν γλείφω κανέναν"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεξαρτήτως της γνώμης που μπορεί να έχει κανείς, είναι αναμφισβήτητο ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ενδεχομένως η πιο χαρακτηριστική φυσιογνωμία των ελληνικών ΜΜΕ.

Ανάμεσα λοιπόν στις εκατοντάδες εκπομπές που έχει κάνει στην καριέρα του υπάρχουν και κάποιες (μειοψηφία είναι η αλήθεια) στις οποίες οι τόνοι ανέβηκαν.

Και ανάμεσα στους χιλιάδες καλεσμένους που έχει φιλοξενήσει σε πάνελ, υπάρχουν και κάποιοι με τους οποίους «αρπάχτηκε» (σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό).

Αξέχαστος για παράδειγμα έχει μείνει ο καυγάς του με τον Φίλης!

Από την αρχή φάνηκε ότι θα ανέβουν οι τόνοι. Όχι μόνο επειδή ήταν ο Φίλης στο πάνελ (και σε τέτοιες περιπτώσεις είναι σχεδόν αναπόφευκτο), αλλά επειδή ο Χατζηνικολάου είχε αρχίσει να στραβώνει από την πρώτη του σχεδόν ατάκα. Ξινίζοντας λοιπόν όταν άκουσε για «μιντιακό σύστημα» (στην κουβέντα που γινόταν περί πανεπιστημίων), άρχισε προοδευτικά να «φορτώνει». Και κατέληξε να διαπληκτίζεται μαζί του μιλώντας, ανάμεσα σε άλλα, για «νέα συριζέικα κόλπα».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags