Facebook Pixel Ρουκ Ζουκ - Ζέτα Μακρυπούλια: H… ακατάλληλη περιγραφή στο "Celebrity Rouk Zouk" με τον "πάτο" - Άφωνη η Ζέτα Μακρυπούλια (Vid)
Life
| 2021-11-05 22:17:00

H… ακατάλληλη περιγραφή στο "Celebrity Ρουκ Ζουκ" με τον "πάτο" - Άφωνη η Ζέτα Μακρυπούλια (Vid)

Sportdog Team
H…  ακατάλληλη περιγραφή στο "Celebrity Ρουκ Ζουκ" με τον "πάτο" - Άφωνη η Ζέτα Μακρυπούλια (Vid)

Μπορεί να ξέφυγαν λίγο με όσα είπαν, ωστόσο βρήκαν τη λέξη και πήραν τους πόντους. Αυτό είναι το νόημα του παιχνιδιού!

Το καθημερινό “Ρουκ Ζουκ” θα το βλέπουμε τουλάχιστον για ακόμα δύο χρόνια, καθώς η Ζέτα Μακρυπούλια και το κανάλι του Αμαρουσίου εδώ και καιρό ανανέωσαν τη συνεργασία τους. Οι υψηλές πτήσεις του “Ρουκ Ζουκ” στους πίνακες τηλεθέασης έφεραν την ανανέωσή του για τέταρτη σεζόν από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Αλλά τρώγοντας έρχεται η όρεξη και η παραγωγή ο ΑΝΤ1 σκέφτηκε η Ζέτα Μακρυπούλια να ρουκάρει και στην prime time. Άλλωστε όσες φορές έχει προβληθεί “Celebrity Rouk Zouk” έχει σημειώσει υψηλά νούμερα θεαματικότητας.

Ένα βράδυ την εβδομάδα η Ζέτα Μακρυπούλια Θα καλωσορίζει στους πάγκους των ομάδων αγαπημένους celebrities. Οι οποίοι θα ρουκάρουν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Κάθε Κυριακή στις 20:00 το «ROUK ZOUK Special» έρχεται να… ρουκζουκάρει τα βράδια μας για φιλανθρωπικό σκοπό, ενισχύοντας το «Make A Wish» και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Στο πρώτο λοιπόν επεισόδιο, είχαμε δύο ομάδες που έδωσαν ρεσιτάλ.

Η ομάδα «Το Σεσουάρ», με τους Δανάη Μιχαλάκη, Τζένη Θεωνά, Δημήτρη Μακαλιά, Ζήση Ρούμπο και Χάρη Χιώτη, μονομάχησε με την ομάδα «Σαλεμένο Σουξέ» των Γιώργου Σουξέ, Ιωάννη Απέργη, Νικορέστη Χανιωτάκη, Γεράσιμου Σκαφιδά, Μαρίας Κορινθίου και Ισιδώρας Δωροπούλου και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό!

Ο αγώνας ήταν δύσκολος και δόθηκαν μεγάλες μάχες. Οι παίκτες χρησιμοποίησαν όλα τα… όπλα τους, ακόμα και ακατάλληλες περιγραφές.

Όπως συνέβη για παράδειγμα τον Ζήση Ρούμπο για τη λέξη «πάτος». Και τα κατάφεραν…

Δείτε το βίντεο μετά το 41.50:

 

Χαμός στο Ρουκ Ζουκ: "Με αυτά σε δένει ο άνδρας σου στο κρεβάτι" Vid) Άλλη μία επική στιγμή καταγράφηκε στο «Ρουκ Ζουκ», όπου οι παίκτριες έδωσαν ρέστα.

Η λέξη που έπρεπε να βρουν ήταν το… σχοινί και η περιγραφή, για κάποιο περίεργο λόγο, συνδέθηκε με το σεξ.

Για να βοηθήσει μάλιστα τη φίλη της να βρει τη λέξη, η παίκτρια ανέφερε μεταξύ άλλων: «Με αυτά σε δένει άνδρας σου. Όχι αλυσίδες και χειροπέδες, κάτι πιο… λαιτ»!

Η λέξη βρέθηκε, αφού μάθαμε ότι μπορείς να δεθείς και με τη μαξιλαροθήκη, κάτι που όπως ισχυρίστηκε δεν γνώριζε ούτε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Δείτε το ΕΠΙΚΟ βίντεο:

Χυδαίος διάλογος Ζέτας Μακρυπούλια με παίκτη - "Επίθεση" από Μουτσινά: "Είναι τσοντοπαίχνιδο" (Vid)

Τα… αστεία έως και προκλητικά περιστατικά στο Ρουκ Ζουκ συνεχίζονται με αμείωτος ρυθμούς και η αλήθεια είναι πως αρέσουν στον κόσμο.

Πριν από λίγες ημέρες υπήρξε ένα ακόμα βίντεο που έγινε viral, όταν οι παίκτες κλήθηκαν να περιγράψουν τη λέξη «αγγούρι». Τότε, ακούστηκε η περιγραφή «έβαλε στον κ@@ο μου ένα…», η οποία πραγματικά σόκαρε τη Ζέτα Μακρυπούλια!

Η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε γιατί δεν σκέφτηκαν τη χωριάτικη και τη χαρακτήρισε… ξεπερασμένη, με τον παίκτη να της απαντάει πως δεν το έχω κάνει. Η Μακρυπούλια, εμφανώς σε αμηχανία, αποχώρησε γρήγορα μονολογώντας «δεν το σκέφτηκα εγώ αυτό»!

Το σκηνικό λοιπόν «έπαιξε» στην εκπομπή του την επόμενη ημέρα και ο Νίκος Μουτσινάς, οποίος σημείωσε πως «αν και κολλητή μου η Ζέτα, είναι πλέον τσοντοπαίχνιδο. Πρέπει να αλλάξει ώρα, να πάει βράδυ. Με βολεύει κιόλας..»

Δείτε το βίντεο μετά το 6.50’’:

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags