Facebook Pixel Φάρμα - Big Brother: Φάρμα spoiler: Αυτή είναι η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια Big Brother που μπαίνει στο ριάλιτι ο ANT1!
Life
| 2021-11-05 23:36:00

Φάρμα spoiler: Αυτή είναι η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια Big Brother που μπαίνει στο ριάλιτι ο ANT1!

Sportdog Team
Φάρμα spoiler: Αυτή είναι η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια Big Brother που μπαίνει στο ριάλιτι ο ANT1!

Θα είναι μεταγραφάρα που θα εκτοξεύσει την τηλεθέαση. Το κορίτσι ξέρει να... παίζει με την κάμερα και να προκαλεί. Φανταστείτε να κάνει μπάνιο στη Φάρμα, όπως στο σπίτι του "Μεγάλου Αδερφού"...

Φάρμα - Big Brother: Είναι γνωστό ότι γίνεται μεγάλη ανακύκλωση παικτών οι οποίοι συμμετέχουν σε ριάλιτι τηλεπαιχνίδια και σόου.

Το project που δεσμεύει περισσότερο από κάθε άλλο τους παίκτες είναι το survivor αφού οι περισσότεροι κάνουν συμβόλαιο περίπου για 3 έτη! Και σαφέστατα μιλάμε για τους μη επώνυμους παίκτες! Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να δεσμεύσεις έναν επώνυμο με συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας και το είδαμε πρόσφατα με τον Αλέξη Παππά που βγαίνοντας από το survivor μπήκε στο the bachelor!

Αντίθετα ο James Καφετζής που μετά το survivor εμφανίζεται στο J2US δέχτηκε εξώδικο για σπάσιμο συμβολαίου με την εταιρεία παραγωγής του Survivor να αξιώνει 100.000 ευρώ.

Πάμε τώρα στο Δια Ταύτα! Γνωρίζοντας ότι δεν δεσμεύεται με κανένα συμβόλαιο τη Χριστίνα Ορφανίδου φέρεται να θέλει διακαώς η παραγωγή της φάρμας του ANT1 για να μπει μέσα στο αγροτικό ριάλιτι!

Για το λόγο αυτό επίκειται σύμφωνα με πληροφορίες τηλεφώνημα και ραντεβού και δεν είναι η μόνη αφού και η Ράνια Καραγιάννη η αγρότισσα του Big Brother έχει έρθει σε επικοινωνία με την παραγωγή της φάρμας!

Και λογικό ακούγεται αφού μετά την αγρότισσα του gntm γιατί να μη βάλουν και την αγρότισσα το Big Brother

Πηγή: koolnews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags